0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Nyári arcápolási rutin lépései – Radírozás

A nyári arcápolási rutinnak az arc alapos letisztítása után a radírozás, azaz a bőr „mélytisztítása” a következő lépése. Segíts a bőrödnek megújulni az elhalt hámsejtek eltávolításával. Minden bőrtípus képes profitálni a peelingből, a száraz, érzékenytől kezdve a vastag és zsíros bőrig. Bőrtípustól függően hetente 1-2 alkalommal érdemes beütemezned az arcápolási rutinodba. A bőrradír rendszeres használata szép, egészséges, üde arcbőrt eredményez.

Nyári arcápolási rutin lépései – Radírozás

Tudtad, hogy létezik kémiai, mechanikai és kombinált peeling is?! Utóbbi kettőnél a radírozást végezheted kézzel, körkörös mozdulatokkal, frottírkesztyű vagy peeling kefe segítségével. Ilyenkor érdemes a bőrradírt pár percig az arcodon hagyni, hogy még jobban kifejtse hatását, majd egy nedves törlőkendővel vagy szivaccsal eltávolítani. A kémiai peeling esetében nincs szükség semmilyen jellegű dörzsölésre, csak fel kell kenned az arcbőrödre és hagynod pár percig hatni, utána letörölni.

A nyári arcápolási rutinod felpörgetéséhez legjobb választás az apró szemcséjű bőrradír, ami könnyedén eloszlik a bőrön. A finom szemcsék nem okoznak mikrosérüléseket, ezáltal a bőr puha marad.  

Használj Solanie természetes összetevőjű bőrradírt az irritáció kialakulásának megelőzése érdekében.  

Solanie Mélytisztító arcradír

Kémiai és mechanikai peelinget is tartalmazó krémradír. Az elhalt hámsejtektől megtisztított bőr hidratálttá és bársonyossá válik, ezenkívül tökéletesen előkészül a további hatóanyag felvételre. Az aloe, ginkgo, allantoin és pantenol nyugtató, regeneráló hatása kivédi az esetleges irritációt.

{product_SO10106}

Solanie Mangó-rizs AHA radír

2 az 1-ben mechanikai és kémiai hámlasztó hatású bőrradír, mely egyszerre segít a bőr megtisztításában és a bőrszerkezet frissítésében. A benne található rizsgömbök és AHA savak hatását a tengeri eredetű, finom szemcsés diatomaföld egészíti ki. Ha erősebb hámlasztó hatást szeretnél otthon elérni, akkor válaszd ezt a típusú bőrradírt.

Solanie Szőlő mechanikai peeling

Valódi szőlőmagdarabokat tartalmazó mechanikai peeling. Gazdag polifenolokban, melynek köszönhetően kiemelkedő antioxidáns hatással bír és gátolja a szabadgyökök képződését. Közepes erősségével hatékonyan hámlaszt és távolítja el a szennyeződéseket. A használata után felkent szérumok, gélek, krémek könnyebben és gyorsabban felszívódnak.

{product_SO11704}

Solanie Quick Fine Enzyme Peeling Hámlasztó gél

Enzimatikus hatású, ún. soft peeling, amely proteázok (fehérje-bontó enzimek) segítségével dolgozik, a sejtek közötti fehérjekötéseket bontva segít az elhalt szarusejtek eltávolításában és a bőrfelszín megtisztításában. Rendszeres használatával simábbá varázsolhatod a bőröd és mérsékelheted a kisebb ráncok láthatóságát.

Logo