0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

ÚJ KÜLSŐ: NAPTEJÜNK MEGÚJULT CSOMAGOLÁSBAN!

Szeretjük a változást, különösen, ha az a kedvenc termékeinket is érinti. Íme a mi kedvenc naptejünk most egy teljesen új külsővel érkezik!

ÚJ KÜLSŐ: NAPTEJÜNK MEGÚJULT CSOMAGOLÁSBAN!

Ahogy a hideg téli napok lassan átadják helyüket a tavasznak, egyre több időt töltünk a szabadban és egyre többet érik bőrünket a napsugarak. De ahogyan a természet ébredezik, úgy ébredezhetnek bőrünkben is olyan káros hatások, amelyeket érdemes megelőzni. Legyen az kirándulás, kertészkedés, vagy csak egy egyszerű sétálás a parkban, bőrünk hosszabb időre ki van téve a káros UV-sugárzásnak.  

A fényvédelem nemcsak a nyári hónapokban fontos. A tavaszi napsütés is káros lehet bőrünkre, még akkor is, ha még nem tűnik túl erősnek. Egy jó minőségű fényvédő használata elengedhetetlen minden nap, még akkor is, ha csak rövid időre megyünk ki a szabadba.

Az UV-sugárzásnak való kitettség a mindennapi tevékenységek során is jelen van, például az ablakokon keresztül, autóban vagy irodában tartózkodva is. Ezért érdemes a fényvédőt beépíteni a reggeli bőrápolási rutinba, még akkor is, ha nem tervezünk hosszabb ideig a szabadban lenni.

Az UV-sugárzás nemcsak napégést és bőrrákot okozhat, hanem hozzájárulhat a bőr korai öregedéséhez is. A naptej használata segít megelőzni a ráncok, pigmentfoltok és egyéb bőrproblémák kialakulását, így hosszú távon is segít megőrizni bőrünk egészségét és szépségét.

Ahogyan a természet ébredése új energiát és frissességet hoz az életünkbe, úgy megújult csomagolású naptejünk is segítségedre lesz, hogy felkészült legyél a tavasz érkezésére.

Logo