0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Micellás víz a tökéletes arcbőrtisztítás kulcsa

A Solanie micellás arc- és sminklemosójával az eddigieknél is alaposabban távolíthatod el a bőrödről a napközben felhalmozódó szennyeződéseket és sminkmaradványokat. Mindenféle irritáló dörzsölés nélkül egy mozdulattal megtisztíthatod, hogy az fellélegezhessen, majd előkészítsd azt a további ápolásra. 

Micellás víz a tökéletes arcbőrtisztítás kulcsa

Az arcbőr rendszeres letisztítás nem csak a mindennapos higiénia része, hanem a hatékony bőrápolás alapja is. A bőrön napközben felhalmozódó szennyeződések keveredve a bőrfelszíni faggyúval, ugyanis nem csak ideális terepet adnak a különféle baktériumok elszaporodásának, hanem egyben gátolják is a bőrre felvitt kozmetikumok bőrbe jutását és azok bőrön belüli hasznosulását.

A Solanie micellás vize az arcbőr mindennapos megtisztításában és a különféle sminkek eltávolításában tud hatékony társad lenni. A különleges micellás technológiára épülő összetétel az olyan szennyeződéseket is könnyedén távolítja el, mint az egész napos során a bőrfelszíni faggyúval keveredő por, vagy egyéb szennyező anyagok, illetve a vízálló sminkek, melyek makacsul ellenálnak mindenféle tisztító kozmetikumnak.

A micellák hatékonyságának kulcsa, hogy a vízzel oldható (por, kosz) és olajos (faggyú, smink) szennyeződéseket könnyedén fellazítják és mágnesként vonzzák magukhoz, akár a bőrfelszínen, akár a pórusok mélyén lapulnak meg. Mindezt egyszerűen mindenféle irritáló dörzsölés nélkül és anélkül, hogy az eltávolítandó szennyeződéseket szétkennéd a bőrön.

A Solanie micellás arc- és sminklemosója 3 az 1-ben hatásával tisztít, hidratál és nyugtat. Még mindennapos használat esetén sem szárítja, irritálja a bőrt. Szépségápolási rutinodban rendszeresen használva a bőr fellélegezhet és túlélő üzemmódból regeneráló, bőrfiatalító üzemmódba kapcsolhat. Ugyanakkor befogadóbbá válik a bőrtípusnak megfelelően használt szérumok, elixírék, krémek és szépségmaszkokra, melyekkel sokat tehetsz a korai bőröregedés megelőzésével szemben.

Miért jó micellás vizet használni:

  • Kíméletes letisztítást biztosít az arcbőrön
  • Használata során nem igényel irritáló dörzsölést
  • A szennyeződések elkenődés nélkül távolíthatod el
  • Könnyedén lazítja fel az olajos szennyeződéseket (pl.: faggyú, sminkek)
  • Hatékonyan távolítja el a vízzel oldható port és koszt
  • A pórusok mélyén található szennyeződéseket is magához vonzza
  • Kis mennyiségben is hatékonyan alkalmazható
Logo