0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Kortalan szépség - Ránctalanítás 50 év felett, avagy így öregszel lassabban

50 felett már semmi sem olyan, mint 30 évesen. Természetesen 50 pluszosként is lehetsz gyönyörű, ha elfogadod korod és tisztelettel viseled. Ha már 30 évesen oda figyeltél a bőrápolásra, akkor sokkal jobb helyről indulsz mint mások. 50 évesen már saját bőrápolási rutinodnak kell lennie, aminek a célja a ránctalanítás. Az alapja pedig az anti-aging hatóanyagok, melyek segítségével a bőr lassabban öregszik.

Kortalan szépség - Ránctalanítás 50 év felett, avagy így öregszel lassabban

50 éves kor körül a változásokat a két leggyakoribb ok ami kiváltja, az általános egészségügyi állapot és a változókor. Az előbbinél fontos megjegyeznünk, hogy a mozgás rendkívül fontos minden életkorban. Nem hiába tartja a mondás „ép testben ép lélek”. Ha még nem mozogsz, próbáld ki a jógát, vagy a piláteszt, de ha kicsit bevállalósabb vagy menj el edzőterembe, ahol a személyi edzők készségesen segítenek mindenben.

 A változókor nemcsak szervezeted működésére, hanem a bőröd állapotára is jelentősen rányomja bélyegét. És mivel lassan leáll az ösztrogén és a progeszteron termelése, még inkább beindulnak a bőr sejtszintű öregedési folyamatai. A kor előrehaladtával az arcon, nyakon, dekoltázson és a kézen is a legnagyobb problémát, a mélyebb ráncok, pigmentfoltok kialakulása és a bőr általános minőségromlása jelenti. Azonban van néhány bőrápoló lépés amire ha oda figyelsz, sokat tehetsz bőröd szépségéért, íme.

Kezelési protokoll

Zsírhiány és ráncok:

a bőr aljában található zsírpárnák folyamatosan elvékonyodnak, lejjebb ereszkednek, így a bőröd nemcsak zsírhiányos, hanem egyre vékonyabb is lesz. A mélyebb rétegekben kialakult vízhiány viszketést, erős szárazságot okozhat. Már nemcsak kisebb, hanem nagyobbacska ráncok is megjelennek, az arc, nyak és a dekoltázs területén. Ezért a kozmetikus meglátogatása havi rendszerességgel kötelező. A  tőle kapott arcmasszázs nem csak kényeztet, hanem feltölti bőröd nedvességgel és regenerál is, ezentúl rengeteg egyéb hasznos hatása is van. Felpezsdíti a vérkeringésed, stimulálja a nyirokrendszered, javítja a tápanyagok felszívódását, javul a hám ellenálló képessége és fokózódik bőröd vízmegtartóképessége, ennek köszönhetően jól táplált, sima és bársonyos lesz. Egészítsd ki otthoni bőrápolási rutinod és hetente egyszer tegyél fel arcpakolást. Érdemes anti-aging szérumokat, szépítő olajokat, pakolásokat, zsírosabb krémeket használnod, nappalra is.

 

Szemápolás:

a szemkörnyéki bőr ápolása az egyik legfontosabb terület. Az szem körüli érzékeny bőr hidratáltsága és rugalmassága az idő előrehaladttával csökken, a bőr alatti izmok lazulnak, így a bőr ráncossá válik. Itt a legvékonyabb a bőr mivel kevesebb faggyúmirigy található. A szemek ápolását már 25 éves korban el kell kezdeni, reméljük Te is nagy hangsúlyt szenteltél a megelőzésére. 50 éves korban keresd a zsírosabb, testesebb szemkörnyékápolókat és a bombabiztos hatóanyagokat.

 

Hatóanyagmustra

Peptidek:

a legnagyobb anti-aging sztárösszetevők, amelyek sokféle tudással lehetnek jelen a krémekben. Serkentik a kollagéntermelést, feszesítenek és hasonló hatást produkálnak, mint a botoxinjekció.

Őssejtek:

a növényi őssejtek védik a bőr sejtjeit a káros külső hatásoktól, és arra késztetik őket, hogy újrastruktúrálódjanak, azaz folyamatosan megújuljanak.

Logo