0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Kézápoló krém és bőrvédő olaj ajándékcsomagban Karácsonyra

Őszi újdonságainkból kettő nem is jöhetne jobbkor, mint amikor a kezeknek a legnagyobb törődésre van szükségük. Új karácsonyi csomagjainkkal a kézápolás örömével ajándékozhatod meg magadat vagy családtagjaidat, hogy szorgosságukat és munkájukat egy kis törődéssel jutalmazd.

Kézápoló krém és bőrvédő olaj ajándékcsomagban Karácsonyra

Az őszi téli időszak nem csak a hűvösebb időjárás, hanem a rendszeresen zsebre tett kezek és a gyakori kézmosás miatt is igénybe veszi a kezek bőrét. A bőr törékeny egyensúlyát és hidratációját biztosító zsírosabb faggyúréteg a szeles változékony időjárás, az állandóan fel- és levetett ruhadarabok és a mostanság amúgy is sokasodó szappanos kézmosások miatt könnyen elvékonyodik. Az évszaknak megfelelően ilyenkor a tartalékolásra beállt bőr nehezebben pótolja ezt a zsírréteget, ennek hiánya a bőrfelszín „feltöredezéséhez” a körömágyak berepedezéséhez vezethet.

A kézápolásban is a tökéletességet kereső Solanie az évszaknak megfelelően két új kézápló csomagot is kínál, hogy szorgos kezeidet megjutalmazd, a napközben elszenvedett sérüléseiket regeneráld.

A SO10037 Gyengéd érintés csomag az édesmandula illatot a SO10038 bársonyos érintés csomag pedig a cseresznyevirág illatot kedvelőit varázsolja el kombinált 2 az 1-ben hatásával.

A karácsonyi ajándéknak is remek kézápoló csomagokban egy kézkrémet és egy bőrápoló olajat is találsz. Előbbivel a kiszáradt kezeket táplálhatod és regenerálhatod egy egy hosszabb munkanap után, vagy napközben amikor szükséged van rá. A bőrápoló olajjal pedig a feltöredezett körömágy bőrének adhatod vissza egészséges megjelenését és vitalitását. Használhatod őket külön kölön is, vagy akár kombinálva így maximalizálva az elérhető hatást.
A karácsonyi csomagok limitált mennyiségben és akciós áron kizárólag a készlet erejéig érhetőek el.

Logo