0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Kenj! Masszírozz! Tekercselj!

    Feszes lábak, narancsbőrmentes combok, ne mondj le róla karantén ideje alatt sem!
    Mutatjuk Neked a legjobb otthoni testkezelést.

    Kenj! Masszírozz! Tekercselj!

    Itt a tavasz, kisütött a nap. A téli hónapok alatt felrakódott plusz kilók és bizony jól látható petyhüdt, narancsbőr köszön vissza ránk reggelente a tükörben. Mindeközben a testünkről fokozatosan lekerülnek a mindent eltakaró ruhadarabok is. Szembesülnünk kell azzal, hogy ez így nem maradhat.

    Mi a teendő?

    Először is próbáld ki a megújult Solanie So Fine zsírégető krémet. Használata egyszerű, fürdés után vidd fel a krémet alulról felfelé egyenletesen a megfelelően letisztított problémás bőrfelületre és körkörös mozdulatokkal kend be. A krém hatása fóliás tekercseléssel vagy masszírozással fokozható. Alkalmazás után alaposan kezet kell mosni! A kezelést kúraszerűen érdemes heti kétszer, háromszor is elvégezni.

    Mit fogsz érezni?

    Felkenés után erőteljes thermo hatást fogsz érezni. Mivel hatóanyagai élénkíti a bőr anyagcseréjét és fokozza a helyi mikrokeringést, ezáltal segíti a zsírsejtekből felszabaduló méreganyagok elszállítását. A bőr érzékenységétől függően használata során bőrpirosodás jelentkezik, ami a kezelést követő 1-2 órán belül eltűnik. Csökkenti a problémás területeken (derék, has, comb, csípő, fenék) felhalmozódott zsírlerakódásokat és mérsékelheti a narancsbőr (cellulit) vagy stria csík jellegű bőrelváltozásokat.

    Mivel tudsz még segíteni?

    A krém felszívódását elősegítheted hetente egyszer testradírozással, mely lehet peelinges tusfürdő vagy dörzsi szivacs. Ez segíti az elhalt hámsejtek távozását és fokozza a krém hatékonyságát. A zuhanyzáskor alkalmazhatod a váltott hideg meleg terápiát is, ezzel máris serkented a nyirokrendszer működését, segíted a salakanyag-ok távozását. Immunrendszer erősítő hatású.

    Fontos, hogy a folyadék bevitelt emeld meg legalább 2-3 literre. Ez lehet ásványvíz, gyógynövény tea, frissen facsart gyümölcs vagy zöldség lé vegyesen.

    A kritikus zónákat, mint például a belső comb mindenképpen mozgasd meg. Hatásos otthoni gyakorlatok:

    • Oldalfekvésben nyújtott lábemelés
    • Egylábas felállás
    • Álló helyzetben lábkeresztezés
    • Guggolás (súllyal, vagy súly nélkül)

    Nem utolsó sorban próbálj az étkezésre is figyelni. Nem csak kivülről, hanem belülről is támogatnod kell a bőröd.

    Logo