0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Hogyan kezeld otthon az aknés bőrtípust a nyári időszakban?

    Nyáron se hanyagold el a szeborreás/aknés bőröd kezelését, ugyanis ebben az időszakban is van lehetőséged megadni számára a megfelelő ápolást!

    Hogyan kezeld otthon az aknés bőrtípust a nyári időszakban?

    Az ilyen bőrtípusnál a fokozott faggyútermelés miatt nem megfelelő a szaruképzés folyamata, ezáltal a bőrfelszíni hidrofil lipid megváltozik, ami általában felszíni vízhiánnyal is párosul.

    Az aknés bőr ápolásánál a következetesség és a megfelelő bőrápolási rutin kialakítása kulcsfontosságú, csakúgy, mint a minőségi termékek használata. A Solanie termékeivel számos szeborreás bőrre való otthoni bőrápolási rutint tudsz kreatívan összerakni, melyekkel látványos eredményeket érhetsz el.

    Segítségül most össze is állítottunk egy kifejezetten aknés bőrre való otthoni kezelést, amit nyugodt szívvel végezhetsz a nyári szezonban:

    • Letisztítás: SO10910 -  Solanie Aloe Vera Intenzív lemosó hab 200 ml
      Ez az első és elengedhetetlen lépése az arcápolásnak, amellyel a nap során felvett szennyeződéseket, sminket, fényvédőt, felszínre kerülő faggyút és izzadtságot távolíthatsz el a bőrödről. További előnye, hogy a következő lépésekben használt értékes hatóanyagoknak segíti a mélyebbre jutását. Ennek a tevékenységnek a hiányában a pórusok eltömődhetnek, ami a bőr gyulladásához vezethet.

    • Peeling: SO10901 - Solanie Mangó-Rizs AHA radír 30ml

    Második lépésként ezzel a 2 az 1-ben Solanie peeling kozmetikummal kombinált mechanikai és kémiai úton távolíthatod el az elhalt szarusejteket és a szennyeződéseket bőröd felszínéről. Erős hámlasztó hatásával megfrissíti a bőrfelszínt és aktiválja külső takaród az új sejtek képzésére.

    • Tonizálás: SO10105 - Solanie Alkoholmentes tonik antibakteriális hatóanyagokkal 150ml
      Ez a lépés teljes mértékben segíti előkészíteni a bőrt az utána használt hatóanyagos krémek hatékonyabb alkalmazására.

    • Hatóanyag bevitele (szérum): SO20519 - Solanie Skin Nectar No.9 Niacinamid 10% + Hialuronsav szérum 15ml
      Megannyi hatóanyag koncentrátum közül válogathatsz, melyekkel hatékonyan kiegészítheted a bőrápolási procedúrádat. Fontos, hogy a kiválasztott kozmetikumot ujjbegyeid segítségével finom ütögető mozdulatokkal oszlasd el a bőrödön, majd a teljes tenyered enyhe nyomásával segítsd annak felszívódását.

    • Nappali krém használata: SO10909 - Solanie Bársony krém 50ml
      A mindennapos bőrápolásnak nélkülözhetetlen és szerves része a megfelelő nappali krém használata. A bőrnek - még ha nem is látszik – óriási szüksége van rá, nem csak a normál bőrállapot fenntartása, hanem a környezeti ártalmakkal szembeni védekezőképességének biztosítása szempontjából is. A bőr ugyanis ugyan úgy működik, mint a szervezetünk. A különféle stresszhatások következtében fokozottan használja fel a rendelkezésre álló vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből, aminosavakból álló erőforrásait. Külső behatásokból pedig egy nap folyamán számos kémiai és fizikai is éri, mellyel szemben védekeznie kell.

    + Tipp:

    • Maszk: SO10112 Solanie Fekete maszk 75 ml

    A problémás bőr megmentője, amit heti 1x iktass be a szépségápolási rutinodba! Egyedülálló ABC Fruit Mix összetevője fokozza a sejtmegújulási folyamatokat, a természetes alfa hidroxi savak (A.H.A) gyengéden hámlasztják, hidratálják a bőr felszínét, segít elhalványítani a látható foltokat. Aktív szén, kaolin és bentonit összetevői intenzíven tisztítja az arcbőrt és eltávolítja a felesleges faggyút, szennyeződéseket a pórusokból, azonnali segítséget nyújtanak a problémás bőr számára. A regeneráló és nyugtató hatású panthenol segíti a sebgyógyulási folyamatokat. A hialuronsav hidratálja a bőrt és csökkenti annak túlzott vízvesztését.

    17 aminosavat tartalmazó komplexe, ugyanolyan vagy hasonló összetételben megtalálható, mint a stratum corneumban is jelenlevő aminosavak, amelyek hidratálják a bőrt, tápanyagokkal látják el a bőrsejteket, serkenti a fibroblasztok szaporodását és megakadályozzák a bőr öregedését.

    Logo