0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Harmadjára is MagyarBrands díjas a Solanie márka

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A MagyarBrands program immáron 12 éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A Solanie professzionális kozmetikai márka harmadjára is megkapta a MagyarBrands díjat!

Harmadjára is MagyarBrands díjas a Solanie márka

A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. A MagyarBrands program szakértői egy komplex mutatószámot hoztak létre mindazon szempontok összegzéséből, amelyek közrejátszanak abban, hogy egy márkáról azt mondhatjuk, hogy hazai és sikeres. A  visszajelzések igazolják, hogy a díj elnyerése olyan kiemelkedő érdem, mely egyaránt nagy öröm a vevőknek, a fogyasztóknak és a munkájukra méltán büszke vállalatoknak.

A Szakmai Bizottság döntése alapján 2020 után, 2021-ben a Solanie Professional Cosmetics KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA és INNOVATÍV MÁRKA kategóriában is megkapta a rangos kitüntetést.

Logo