0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Glamour-napok a Solanie.hu oldalon

Elérkezett a várva várt Glamour-napok! A mi meglepetésünk, hogy a hivatalos kezdés előtt, pár nappal korábban beszerezheted arcápolóid a solanie.hu oldalon 2021. április 4-től 2021. április 14-ig 20%-os kedvezménnyel.

Glamour-napok a Solanie.hu oldalon

A Glamour-napok alatt szinte mindent beszerezhetsz, amire a bőrápolási rutinodhoz szükséged lehet. Válogass szérumjainkból, elixírjeinkből, nappali és éjszakai krémjeinkből, vagy Beauty szettjeink kínálatából, amivel örömet szerezhetsz barátoknak, szeretteidnek. Gondolj előre a különleges alkalmakra, név- vagy születésnapokra!

A Solanie márka sikere a hatékony receptúrákban és szinergens hatóanyag kombinációkban rejlő szakmai tudáson alapszik, melyet ma már modern laboratóriumi háttér is támogat. A folyamatos kutatás-fejlesztés, a kozmetikusokkal való együttműködés és a termékbiztonság mind-mind garanciát nyújtanak a minőségre, így a Solanie kozmetikumok megbízható megoldásokat kínálnak a különböző bőrproblémák megoldására. 

A kedvezményes vásárláshoz szükséges kuponkód: SO211GL
Gyűjtsd össze a megvásárolni kívánt bőrápolókat és a rendelésed véglegesítésekor a kuponmezőbe írd be a megadott kódot. Utána már csak be kell fejezned a vásárlást! Egy kupont akár többször is beválthatsz.

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az áprilisi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR-napok applikációban. Friss információkért kövesd a glamournapok.hu-t!

(A Glamour kedvemény más kedvezménnyel nem összevonható.)

Alakítsd ki otthoni bőrápolási rutinod, válogass a többszörös Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett Solanie kozmetikumok közül. 

21. századi kozmetikumok otthonodban, a bőröd megfiatalításának jegyében

A sorozat 3 peptidből álló szuperkomplexre épül. A kozmetikumok csökkentik a mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységét és megelőzik az újabb barázdák kialakulását. A bőr simább, tömörebb, hidratáltabb és rugalmasabb lesz. A különböző bőrproblémákra kifejlesztett elixírek között Te is megtalálod a számodra tökéleteset! Hatékonyságuk maximalizálásában az arckrémek fognak segíteni, melyek a hatóanyagokat mélyen a bőrbe zárják.

Solanie szérumokkal a látványos eredményekért

A hatóanyag-koncentrátumoknak kulcs szerepe van bőrápolási rutinod kialakításában. Magas minőségben és mennyiségben tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, melyekre a bőrnek nap mint nap szüksége van! A bőr speciális igényeire kifejlesztett Solanie formulák hidratálnak, feszesítenek, megnyugtatják a kipirosodott bőrt és csökkentik a ráncokat. Egy jól megválasztott szérum hatékony segítséget nyújt bőrproblémáid kezelésben.

Hidratálás és feszítés a szemkörnyékednek

A szemkörnyék bőrének ápolása az egyik legfontosabb terület. Az idő előrehaladtával a szem körüli extrém vékony, érzékeny bőr hidratáltsága és rugalmassága csökken, a bőr alatti izmok lazulnak, azonnal látszik rajta a kialvatlanság, a fáradtság és stressz jelei, így itt mutatkoznak meg először a korai öregedésjelei. A Solanie szemkörnyékápolók hatékony megoldást nyújtanak, legyen szó korai ráncok eltüntetéséről vagy a meglévők csökkentéséről.

Szakértőink további ajánlata

Logo