0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

A LEGJOBBAK - GLAMOUR GLAMMIES DÍJ 2024 NYERTESEI

    Az idei év legjobbja díjat nyerték az alábbi kategóriákban a Solanie termékek a Glamour Glammies díjátadón: A LEGJOBB SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ (LUXUS), A LEGJOBB ARCÁPOLÓ, A LEGJOBB TESTÁPOLÓ

    A LEGJOBBAK - GLAMOUR GLAMMIES DÍJ 2024 NYERTESEI

    A LEGJOBB SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ (LUXUS)

    Maximalizáld szemkörnyéki érzékeny bőröd regenerációs kapacitását. Ceramid, lipid, hialuronsav és kaviár tartalmával olyan esszenciális összetevőket biztosít a bőrnek, melyekkel képes fenntartani normál vízháztartását és megőrizni rugalmasságát.

    A LEGJOBB ARCÁPOLÓ

    Könnyű, olajmentes hialuronsav gél a bőr védekező-, felszívóképességének aktiválására, nedvességmegtartó képességének javítására. Támogatja a természetes bőrfunkciókat és javítja a következő hatóanyagok felszívódását. Rendszeres használatával a bőr fokozottan feltöltődik nedvességgel, feszesebbé és rugalmasabbá válik.

    A LEGJOBB TESTÁPOLÓ

    Enyhén narancsos illatú kollagénes bőrfeszesítő krém, mely kiváló hidratáló testápoló a bőr feszességének és rugalmasságának a megőrzéséhez. Vadgesztenye kivonata enyhe mikrokeringést fokozó hatású, segíti a masszírozott területről a méreganyagok elszállítását. Bőrlágyító shea vaj és növényi olaj összetevői táplálják a bőrt.

    Logo