0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Ezek voltak a Ti kedvenc Solanie termékeitek 2020-ban

2020 mindannyiunk számára meghatározó év volt a bőrápolás tekintetében is. Bőven jutott idő jobban kiismerni magunkat a kozmetikumok világában és magasabb szintre emelni az otthoni szépségápolási rituálét. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy melyek voltak a Ti kedvenc termékeitek 2020-ban a Solanie kínálatából, miből fogyott a legtöbb az elmúlt egy évben.

Ezek voltak a Ti kedvenc Solanie termékeitek 2020-ban

A legnépszerűbb Solanie termékekkel kategóriánként ismerkedhettek meg. Ne feledjétek, hogy a fiatalos, üde bőr megőrzéséhez, a különböző bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen a professzionális kozmetikumok használata!

Solanie sztárkozmetikumok 2020-ból 

TISZTÍTÁS

A Solanie Mangó-Rizs AHA radírért a kozmetikusok és a lakossági vásárlók is egyaránt rajonganak. A peelingben lévő rizsgömbök kíméletes dörzshatása eltávolítja az elhalt bőrsejteket, javítja a cirkulációt és felfrissíti a bőrfelszínt. Használata lazítja az elöregedett szaruréteget, serkenti az új sejtek képződését, így segítve az egészséges bőr kialakulását és fenntartását.

Az arctisztítás tökéletes kiegészítője a Solanie Micellás arc- és sminklemosó folyadéka. A micellás technológiának köszönhetően az eddigieknél is alaposabb és hatékonyabb arctisztítást teszi lehetővé, irritáló dörzsölés nélkül.

PROBLÉMÁS BŐR

A Solanie problémás bőrre kifejlesztett kozmetikumai, kímélő összetevőikkel megszüntetik a kellemetlen tüneteket, emellett tökéletesen ápolják, hidratálják és feszesítik arcbőrt!

A Solanie antibakteriális hatóanyagokkal készült Alkoholmentes tonikja helyreállatja a bőr pH értékét, nyugtatja, puhítja, kondicionálja a bőrt, szárító hatás nélkül, továbbá felkészíti a bőrápolás következő lépésre.

A Solanie Bőrjavító színezett korrektor antibakteriális, bőrnyugtató, faggyúképződést normalizáló és hozzájárul a tökéletes matt arcbőr megjelenéséhez. Több rétegben, smink alatt is viselhető, gyorsan száradó.

TESTÁPOLÁS

A Solanie Silk Touch Nyak, dekoltázs és testápoló tejben lévő szőlőmagolaj és fitohormon összetevői biztosítják a magasfokú regenerációt. Az avokádóolaj hidratál, ránctalanít, a kalendula hámképző, gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és sebgyógyító hatású. Valódi csodafegyver otthon!

A testápolás másik sztárterméke a Solanie So Fine Zsírégető masszázskrém. Ez az a krém, amiért minden nő rajong. Nem csoda, hiszen csökkenti a felhalmozódott zsírlerakódásokat és mérsékli a narancsbőr és stria megjelenését. Élénkíti a bőr anyagcseréjét és fokozza a helyi mikrokeringést, ezáltal a zsírsejtekből felszabaduló méreganyagok elszállítását.

BŐRHALVÁNYÍTÁS

A Solanie Vita White termékcsaládban lévő speciális bőrfehérítő komplex a pigmentképzési folyamat különféle stádiumaira hatva akadályozza meg a pigmentfolt képződést. A termékekben található A-, C-, E-, és B3 vitaminok erős, antioxidáns hatással bírnak, fokozzák a sejtek immunitását és védik a sejthártyát.

A könnyű textúrájú Vita White bőrhalványító szérum csökkenti a bőrsérülésekből és gyulladásokból kialakuló hiperpigmentáció és a napfény okozta foltok mértékét, használatával a bőrtónus világosabb és egyenletesebb lesz.

Próbáld ki 2020 legnépszerűbb Solanie kozmetikumait!

Logo