0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Elérkezett a várva várt Joy-napok! 20% kedvezmény kedvenc arcápolóidra

Elérkezett a várva várt Joy-napok! A mi meglepetésünk, hogy a hivatalos kezdés előtt, pár nappal korábban beszerezheted arcápolóid a solanie.hu oldalon 2021. május 9-től 2021. május 16-ig 20%-os kedvezménnyel.

Elérkezett a várva várt Joy-napok! 20% kedvezmény kedvenc arcápolóidra

A Joy-napok alatt szinte mindent beszerezhetsz, amire a nyári bőrápolási rutinodhoz szükséged lehet. Válogass hidratáló szérumjainkból, ránctalanító elixírjeinkből, fényvédős nappali és napozó krémjeinkből, vagy Beauty szettjeink kínálatából, amivel örömet szerezhetsz magadnak, barátoknak, és szeretteidnek is. Gondolj előre a különleges alkalmakra, név- vagy születésnapokra!

A kedvezményes vásárláshoz szükséges kuponkód: SO211JOY

Gyűjtsd össze a megvásárolni kívánt bőrápolókat és a rendelésed véglegesítésekor a kuponmezőbe írd be a megadott kódot. Utána már csak be kell fejezned a vásárlást! Egy kupont akár többször is beválthatsz. Alakítsd ki otthoni bőrápolási rutinod, válogass a többszörös Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett Solanie kozmetikumok közül. 

 

Hidratáló, ráncsimító és antioxidáns hatású Solanie szérumok 20% kedvezménnyel

A hatóanyag-koncentrátumok sokkal kisebb molekulatömegű aktív összetevőket tartalmaznak, mint a hidratálókrémek, így mélyebbre tudnak hatolni a bőrfelszín alá, és ott hamarabb is fejtik ki a hatásukat. A másik nagy előnyük, hogy nagyobb koncentrációban tartalmaznak értékes hatóanyagokat. A bőr speciális igényeire kifejlesztett Solanie formulák hidratálnak, feszesítenek, megnyugtatják a kipirosodott bőrt és csökkentik a ráncokat.

 

Tű nélküli mezoterápiás, botox hatás a 3Peptides kozmetikumcsaláddal 20% kedvezménnyel

A sorozat 3 peptidből álló szuperkomplexre épül. A kozmetikumok csökkentik a mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységét és megelőzik az újabb barázdák kialakulását. A bőr simább, tömörebb, hidratáltabb és rugalmasabb lesz. A különböző bőrproblémákra kifejlesztett elixírek között Te is megtalálod a számodra tökéleteset! Hatékonyságuk maximalizálásában az arckrémek fognak segíteni, melyek a hatóanyagokat mélyen a bőrbe zárják.

 

Növényi őssejtekkel a ránctalanítás szolgálatában 20% kedvezménnyel

Az őssejtek sejtosztódással újítják meg önmagunkat, biztosítják a bőrben lévő sejtek újrastrukturálódását, a bőr sérülése esetén a regenerációs képességük a sokszorosára nő, ezt a különleges adottságot kamatoztatják az arcápolókban is. A növényi őssejtek a bőrápolásban alkalmazva indirekt módon hatnak a bőr saját őssejtjeire. Lassítják a bőr öregedését, aktiválják az elöregedett sejteket, hozzájárulnak a bőrmegújítási folyamatokhoz, végső soron a bőr megfiatalodik, simább, tömörebb és rugalmasabb lesz.

SZEZONÁLIS AJÁNLATUNK:

Logo