0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Bőrápolás férfiaknak Solanie kozmetikumokkal

    Az elegáns, igényes férfi ápolt megjelenéséhez hozzátartozik a bőrápolás is, amit a többségük jobban szeretne inkább elkerülni és szerintük ez az otthoni rutin kimerülhet a reggeli és esti zuhanyzás alatti arcmosással.

    Bőrápolás férfiaknak Solanie kozmetikumokkal

    Ez azonban korán sem így van, hiszen úgy, ahogy a nőknek, a férfiaknak is a bőr a legnagyobb kiterjedésű szervük és az elsődleges védelmi vonaluk, amely védelmet nyújt a mechanikai hatások, káros fény és hőhatások ellen, valamint fontos tudni, hogy megóv a mérgező vegyi hatásoktól, szennyező anyagoktól és szintén védelmet nyújt a kórokozókkal szemben. 

    Mindezek leszámítva természetesen van különbség a két nem közötti bőrfelépítés között, melyek a bőr szerkezetében fedezhetőek fel. Ha a legfelső rétegét, a szaruréteget vizsgáljuk, akkor a tesztoszteronszint különbségének köszönhetően körülbelül 15-20% -kal vastagabb, mint a nőké, mivel a férfi nemi hormonok a kollagén termelést erőteljesen fokozzák. A faggyúmirigyek mennyisége és mérete, valamint a pórusok mérete is nagyobb, így bőrük zsírosabb, hajlamosabb az akne képződésre.

    Ugyan a férfiaknál 10 évvel később kezdődnek az öregedési folyamatok, ennek ellenére a férfiaknál állandó ütemben csökken a kollagénszint, ahogy öregszenek, ezzel szemben a nők kollagénszintje stabil marad, majd csak a menopauza után zuhan meg hirtelen. Ezért is fontos, hogy a férfiak is fontolóra vegyék a számukra megfelelő bőrápolási rutin kialakítását, amit tegyünk hozzá, nehéz beismerniük, hiszen sokuk szerint egy krémnek is elegendőnek kellene lennie ahhoz, hogy elérjék a kívánt eredményt vagy éppen eltüntessenek egy hirtelen jelentkező bőrproblémát.

    Solanie bőrápolás férfiaknak

    A Solanie márkánkkal kapásból két olyan újdonságot hoztunk, melyeket a férfiak speciális bőrápolási igényeire igazítottunk:

    A Solanie So Fine Hyaluron arckrém a bőr nedvesség pótlására optimalizált tökéletes hidratáló. Fő összetevője a kiemelkedő vízmegkötő képességéről híres hialuronsav, melyet az NMF (Natural Moisturizing Factor) és aloe vera kombinált szinergens hatása támogat a legjobb bőrápolási eredmények elérésének érdekében.

     

    Solanie So Fine borotválkozás utáni balzsam ezzel szemben a bőr megnyugtatásában és a lehetséges irritációk mérséklésében nyújt segítséget. Panthenol és Allantoin összetevőivel csökkenti a borotválkozás utáni bőrpírt, illetve feszülő érzést. Tápláló hatóanyagaival fokozza a bőr rugalmasságát.

     

    Logo