0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Boldog Nőnapot! Ajándékozz Solanie termékeket 15% kedvezménnyel!

  • 2020. február 28.

Március 8.-a nemzetközi nőnap! E jeles nap alkalmából köszöntjük a cserfes kiskamaszokat, lázadó tiniket, édesanyákat, érett hölgyeket, vidám nagyikat mert mindannyian GYÖNYÖRŰ NŐK!

Boldog Nőnapot! Ajándékozz Solanie termékeket 15% kedvezménnyel!

Ünnepeld velünk a Nőnapot és nemtől függetlenül lepd meg kislányod, anyukád, testvéred, nagymamád, barátnőd, hölgy ismerőseidet egy kis figyelmességgel ezen a jeles napon! Mindezt a Solanie egy hétig tartó 15%-os kedvezményeinek a segítségével.

Ha tanácstalan vagy, hogy mivel is kedveskedhetnél nekik, vagy magadnak, nézd meg ajánlatainkat, Szakértőink összeválogatták a megfelelő termékeket!

Lánykáknak:

Mikor életünkben megérkezik a pubertás korszak az első jelei apró pici pöttyök formájában jelentkezik. Általában T vonalban homlok, orr, áll. Ajánlott heti egyszer radírozni, hogy az elhalt hámréteg leválását elősegítsük és utat engedjünk a bent rekedt faggyúnak.

Mindennapi tisztán tartásra a Fekete szappan, Fekete tonik együttes hatása lehet ütős ellenfele a pattanások ellen.

 

Nővérnek vagy hugicának:

“A testvéri szív színtiszta gyémánt, gyöngédsége határtalan!” Halmozzuk el kényeztetéssel, figyelmességgel, finomságokkal!

Édesanyának, nagymamának:

Anya, anya, édesanya, Nem ölel úgy senki más, Anyák nélkül mit sem érne ez a kerek nagyvilág. Szeresd te is anyukádat, nagymamádat!

Barátnőnek:

Luxus a varázslatos bőrért! Egy barátnő minden kincset megér, legjobb meglepetés számára Arany – hialuron sorozatunk. Csillogás, ragyogás most már nem csak az együtt töltött partykon, hanem pipere táskájában is, hogy emlékezzen Rád!

A 15% vásárlási kedvezményre jogosító akció 2020. március 1. és március 8. között az oldalon megvásárolt termékekre vonatkozik.

Logo