0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Bemutatkoztak az Alveola TOP márkái, középpontban a Solanie

A megalapításának 30. évfordulóját jövőre ünneplő Alveola Kft. az elmúlt héten nagyszabású sajtótájékoztató keretében mutatta be saját gyártású márkáinak újdonságait és azok piaci fejlődésének irányát. Az idén tavaszra tervezett influenszer kampány indulását is jelentő eseményen számos az on-line és off-line térben is ismert híresség mellett, a sajtó képviselői is részt vettek.

Bemutatkoztak az Alveola TOP márkái, középpontban a Solanie

A mérföldkőnek számító sajtótájékoztatón az Alveola Kft. márkái melett (X-Epil, JimJams Beauty, Aloe Vera Organic, Long Lashes) nagy hangsúlyt kapott a Solanie Professional Cosmetics.

A több, mint 50 híresség részvételével a Gerbeaud Ház Elegáns Átrium termében megrendezett esemény fő apropója a sajátmárkás termékek piaci részesedésének és ismertségének a növelése, valamint a tavasszal induló nagyszabású influenszer kampány voltak, melynek fókuszában az említett termékcsaládok állnak.

A rendezvényen Szóráth Tamás a cég ügyvezető igazgatója mutatta meg a lakossági márkák jövőbeli fejlesztési irányát, valamint azokat a termékújdonságokat, melyek már elérhetőek a különböző értékesítési csatornákon. A prezentációkban őt Dani Richard az Alveola Kft. szakmai divíziójának a vezetője követte, aki a Solanie kozmetikumok és Long Lashes professzionális szempillaépítő termékek történetébe és filozófiájába nyújtott betekintést, testközelbe hozva a két márkát az influenszer közönségnek, hiszen ezen márkák ismertségének a növelése a lakossági mellett a kampány fő irányvonala lesz.

A rövid prezentációk után az influenszer csapat testközelből is megismerkedhetett az egyes termékcsaládokkal és saját bőrén is kipróbálhatta őket. A több helyen kialakított konzultációs pontokon a „bátrabbak” bőrtípus elemzésen, bőrápolási terv összeállításon és tanácsadáson vehettek részt. De a könnyedebb programot keresők is megtalálhatták számításukat egy profi jósnő személyében, aki 2022 várható eseményeit jósolta meg a hozzá ellátogatóknak.

A délutánt felölelő programot állófogadás, valamint exkluzív dobozba bújtatott Solanie ajándékok átadása zárta, mely óriási sikert arattak, mivel azok az influenszerek bőrtípusára szabott kínálatával el is varázsolták a csapatot.

Logo