0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

AZ IGAZI „AHA - ÉLMÉNY!” - A GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÓK GARANTÁLTAN RAGYOGÓ BŐRT BIZTOSÍTANAK A TÉLI IDŐSZAKBAN

Télen a bőrünknek extra ápolásra van szüksége, hiszen a csípős hideg levegő, szél és a kinti-benti hőmérséklet közti különbség próbára teszi arcbőrt.  De kiváló időszak ez a meglévő bőrproblémák kezelésére: koncentrálhatunk a túlzásba vitt napozás okozta károk helyreállítására, főleg, ha pigmentfoltokkal küszködünk vagy elmélyültek a felületi, finom ráncok. 

AZ IGAZI „AHA - ÉLMÉNY!” - A GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÓK GARANTÁLTAN RAGYOGÓ BŐRT BIZTOSÍTANAK A TÉLI IDŐSZAKBAN

A legnépszerűbb összetevők még mindig a gyümölcssavak, más néven "AHA" savak (alfa-hidroxisavak), amelyek egyszerre több bőrproblémát is képesek orvosolni. Egy célt szolgálnak: megszabadítják a bőrt az elhalt hámsejtektől és aktiválják a bőrben lezajló sejtképző folyamatokat.

Az AHA bőrmegújító kezelések során nemcsak a sejtmegújulási folyamata gyorsul fel, hanem látványosan simítja, egységesíti a bőrfelszínt, egységesebbé válik a bőrkép. Főleg, ha a kezelés során a bőrtípusnak megfelelő szérumokkal és utóápolókkal kombináljuk.

Milyen problémára ajánlott az AHA savas kezelés?

  • felületi, finom ráncok kezelése
  • bőrszerkezet megerősítésére, kollagén termelés fokozására
  • depigmentált bőr kezelésére
  • fénytelen, fakó, élettelen bőr kezelése
  • napkárosodott bőr kezelése
  • dohányos bőr kezelésére
  • szeborreás bőr kezelésére
  • érdes, megvastagodott bőr kezelésére

SOLANIE STEP BY STEP

STEP 1 - Letisztítás

Gyengéd, lágy lemosó habunkkal, a Solanie Aloe Vera Intenzív lemosó habbal tisztítsd meg az arcod. Tejsav tartalma támogatja bőröd baktériumokkal szembeni küzdelmét és hidratálja annak felszínét. Emellett bőrnyugtató, regeneráló, hidratáló és pH beállító hatással is bír.

STEP 2 - Peeling

Ha erősebb hámlasztó hatásra vágysz, akkor a Solanie Mangó Rizs AHA radír ideális választás lesz szépségápolási rutinodhoz. Kombinált mechanikai és kémiai úton távolítja el az elhalt szarusejteket és szennyeződéseket bőröd felszínéről és teszi átjárhatóvá azt a különféle bőrápoló kozmetikumok számára.

STEP 3 - Tonizálás I.

Most pedig következzen a tonizálás! A Solanie Alkoholmentes tonik nem szárítja a bőrt, így érzékeny, száraz bőrök esetén is kiválóan alkalmazható. Antibakteriális összetevőivel támogatja a bőr immunfolyamatait, ideális a problémás bőrök tonizálásához. Biztosítja az optimális pH értéket a letisztítás után. Hidratál és kondicionál is egyben.

STEP 4 - AHA kezelés

Vigyünk fel a bőrre 5 cseppet a Solanie AHA peel 5% szérumból, majd oszlassuk el!

Az 5%-os alfa-hidroxi-sav tartalommal rendelkező multifunkciós peeling szérum pH 4,0-4,5 értékkel kíméletesen oldja és távolítja el az elhalt szarusejteket és a bőrön található szennyeződéseket. Tejsav tartalma hámlasztó tulajdonsága mellett gondoskodik a bőr hidratálásáról is. Citromsav összetevője frissítő, tonizáló és gyengéden halványító hatású. Kiválóan alkalmas a bőr megújítására, bőrápolóid hatékonyságának fokozására, vagy akár olajosan fénylő, pattanásos, aknés bőrök ápolására.

STEP 5 - Tonizálás II.

Az AHA szérum alkalmazása után ismét tonizáld a bőröd a Solanie Alkoholmentes tonikkal!

STEP 6 – Hatóanyagbevitel

Most pedig következzen a második szérum! A Solanie Vita White C-vitamin szérum 3 az 1-ben pigment halványító, antioxidáns és hidratáló hatású szérum, mely koncentrált hatással veszi fel a harcot a bőr színbeli eltéréseivel szemben. E-vitamin összetevője erős antioxidáns hatással bír így óvja a bőr sejtjeit az oxidatív stressztől. C-vitamin összetevője nem csak fokozza a bőr immunitását, hanem kedvezően hat a pigmentképzési folyamatokra. Niacinamid hatóanyagával védi a bőrt az azt károsító külső behatásokkal szemben, optimalizálja a pigmentképzési folyamatokat.

STEP 7 - Alginát maszk

Préseld be az előzőleg felvitt hatóanyagokat a bőrbe! A Solanie Alginát Sensitive Bőrnyugtató maszk nyugtatja a bőrt és mérsékli az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr viszkető érzését. C-vitaminnal együtt kimagasló antioxidáns hatást biztosít, melynek köszönhetően gátolja a szabadgyökök képződését, ezáltal a sejtkárosodást, így lassítva az öregedési folyamatokat. Nyugtató hatásával mérsékli az érzékeny bőrök kipirosodását.

STEP 8 - Hidratáló krém

Végül jöhet az elengedhetetlen hidratálás! Minimalizáld nem kívánatos pigmentfoltjaid a Solanie Vita White SPF15 bőrhalványító nappali krémmel! Könnyű állagú hidratáló krém egész napra frissé és üdévé varázsolja bőrödet UV védelemével mérsékli a fény okozta pigmentfoltok kialakulását. Bőrhalványító összetevője csökkenti a bőrsérülésekből és gyulladásokból kialakuló hiperpigmentációt és a bőr napfény okozta öregedéséből kialakuló pigmentfoltok mértékét.

Éjszakára használd a Solanie Vita White Bőrhalványító éjszakai krémet, mely kombinált hatásával nem csak arcbőröd színbeli eltéréseit harmonizálja, hanem táplál és hidratál is egyben.

A kezelést érdemes kéthetente megismételni (4-6 alkalommal).

 

Logo