0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

A bőr nem felejt - Nyár végi bőrápolási teendők

Nyáron bőröd fokozottan ki van téve a napsütésnek, a medencék klóros vizének és a légkondícionált helyiségek száraz levegőjének. Bőröd nem felejt, ha nyáron nem is tetted, itt az ideje, hogy jelentős figyelmet szentelj az őszi bőrápolásnak! A Solanie kozmetikus csapata összeszedte azokat a kozmetikumokat, melyek SOS segítséget jelentenek, hogy az őszi, téli hónapokat hidratált, egészséges és ragyogó bőrrel várd!

A bőr nem felejt - Nyár végi bőrápolási teendők

Eljött az idő, hogy bőröd végre fellélegezhessen! Az őszi bőrápoló kozmetikumok palettája igen széles, nézzük melyek azok, amik SOS megoldást jelentenek számodra!

Hidratálás és táplálás

Ha már túl vagy a bőrápoláshoz szükséges alaptermékek (lemosó, tonik, arckrém) beszerzésén, a következő lépés legyen az arcpakolás. Az arcmaszk alapvető feladata bőröd intenzív táplálása. Használata kötelező, hiszen a napon eltöltött idő után a bőröd szomjazik a nedvességre. Gyors és látványos sikert érhetsz el az arcpakolások használatával.

A bőrápolás csúcsa

A szérumok vagy másnéven hatóanyag-koncentrátumok a bőrápolás alfái és omegái. A bőr speciális igényeire kifejlesztett formulákkal hidratálni, feszesíteni, nyugtatni, ráncmélységet csökkenteni, immunitást erősíteni vagy akár a bőrmegújító folyamatokat is fokozni tudod.

Fényvédő krém

Ne gondold azt, hogy a nyár végén elpakolhatod fényvédő krémed, hiszen ősszel süt a nap és bár a leégéstől nem kell tartanod, de a bőröd nem felejt, az életed során elszenvedett fényártalmak összeadódnak. És ne feledkezz meg arról sem, hogy a napsugárzás bizonyítottan hozzájárul a bőr öregedési folyamataihoz!

Logo