0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

10 tény a Retinolról, mellyel a saját bőrápolásodat is felturbózhatod

  A bőr az a szervünk, amely nemcsak a szépségért, hanem a védelemért is felel, hiszen ez az elsődleges védelmi vonalunk a káros környezeti hatásokkal szemben. Éppen ezért fontos, hogy megadjuk számára a megfelelő törődést az év 365 napján!

  10 tény a Retinolról, mellyel a saját bőrápolásodat is felturbózhatod

  Ha ezt a cikket olvasod, akkor bizonyára érdekel az arcápolás és nagy valószínűséggel Neked is kialakult már a jól bevált nappali és esti rituáléd, mégis keresel valamilyen plusz különlegességet, amit beépíthetnél a rutinodba. Hiszen a bőrápolás már csak ilyen, egy igazi szenvedély.

  Mint mindennek a szépségápolásnak is megvannak a helyes lépései, amit, ha betartasz, sokkal hatékonyabban tudod kihasználni a kedvenceid hatását.  Most bemutatunk egy esti arcápolási rutint step by step:

  • Tisztítás
   Ez az első és elengedhetetlen lépése az arcápolásnak, amellyel a nap során felvett szennyeződéseket, sminket, fényvédőt, felszínre kerülő faggyút és izzadtságot távolíthatunk el a bőrünkről. További előnye, hogy a következő lépésekben használt értékes hatóanyagoknak segíti a mélyebbre jutását. Ennek a tevékenységnek a hiányában a pórusok eltömődhetnek, ami a bőr gyulladásához vezethet.
  • Tonizálás
   Második lépésként a tonizálás következik, amely teljes mértékben segíti előkészíteni a bőrt az utána használt szérumok és hatóanyagos krémek hatékonyabb alkalmazására.
  • Szérum használata
   Megannyi hatóanyag koncentrátum közül válogathatunk, melyekkel hatékonyan kiegészíthetjük a bőrápolási szertartásunkat. Fontos, hogy a kiválasztott kozmetikumot ujjbegyeid segítségével finom ütögető mozdulatokkal oszlasd el a bőrödön, majd a teljes tenyered enyhe nyomásával segítsd annak felszívódását.
  • Éjszakai krém használata
   Figyelem! A különböző szérumok nem helyettesíthetik a nappali és éjszakai krém használatát, hiszen ezek a kozmetikumok kizárólag kiegészítésképpen erősítik az arckrémek hatékonyságát. Használj a bőrtípusodnak megfelelő krémet, mely segít a bőrbe juttatott hatóanyagok maradéktalan hasznosulását.

  Miért is érdemes beépíteni szérumot az arcápolásba?

  Nem véletlenül emeljük ki külön a szérum használatát, ugyanis ez a lépés elengedhetetlen, ha plusz, koncentrált mennyiségű hatóanyagot szeretnél beépíteni a szépségápolásodba. Szerencsére a kozmetika világa egyre szélesebb választékot tár elénk.

  Manapság az egyik leghasznosabb és legtrendibb kozmetikumok közé tartoznak: a SZÉRUMOK, melyek nagyobb mennyiségben tartalmaznak értékes összetevőket. Receptúrájuk általában egy-egy fő összetevőre épül, mely a kezelendő bőrprobléma célzott hatóanyaga. Állaguk miatt gyorsan és mélyen szívódnak fel a bőrbe, éppen ezért rendkívül hatásosak a különböző bőrproblémák kezelésére.

   Értékes hatóanyagot keresel? Máris bemutatunk egyet!

  Az egyik leghatékonyabb és legfőbb bőrfiatalító vitamin: a Retinol, amely a bőrünk egészségének egyik legfontosabb építőköve.

  10 fontos tulajdonság, amit érdemes tudnod erről a szuper hatóanyagról:

  • Biztosítja a hám egészséges szerkezetének fenntartását, az egészséges bőrszerkezet egyik fontos „építőköve”
  • Szabályozza a sejtmembrán áteresztőképességét, ezáltal a bőrre felvitt hatóanyagok felszívódási képességét
  • Csökkenti a pórusok méretét, ezáltal finomítja a bőrképet
  • Csökkenti a bőr különböző fertőzésekre való hajlamát, az elszarusodás fokozódását, valamint kiegyenlíti a faggyúmirigyek működését
  • Javítja a bőr textúráját
  • Csökkenti a bőröregedés látható jeleit
  • Mérsékli az aknés bőr gyulladásos tüneteit
  • Növeli a bőr hidratáltságát és teltségét
  • Képes a hiperpigmentáció halványítására
  • Ránctalanító 

  Máris azon gondolkodsz, hogy most azonnal meg kell találnod azt a kozmetikumot, aminek fő hatóanyaga a Retinol? Nem kell messzire menned, ugyanis a Solanie legújabb széruma a retinol összes jótékony hatását kiaknázó, a hátrányait pedig mellőző tulajdonságát tartalmazza: 

  Bemutatjuk a Solanie HPR Retinoid szérumunkat (15ml) 

  30 ml boldogság a bőrnek, ez jellemzi a termékünket és természetesen az összes többi tulajdonság, amit leírtunk ebben a cikkünkben. 

  Logo