C-vitamin (aszkorbinsav)

C-vitamin (aszkorbinsav)

INCI megnevezése: Ascorbic Acid


A C-vitamin (aszkorbinsav) különféle enzimreakciókban vesz részt, többek között elősegíti a kollagénszintézist, gyökfogóként működik. A kozmetikumokhoz elsősorban antioxidáns hatása miatt adják, hogy egyrészt megakadályozza a termék oxidatív megromlását, másrészt megvédje a bőrt az oxidatív stressztől. A felhasznált kozmetikai hatóanyagok közé tartozik az aszkorbinsav és a stabilabb aszkorbinsav-észterek (pl. aszkorbil-palmitát vagy aszkorbil-foszfát).

C-vitamin (aszkorbinsav) hatóanyagot tartalmazó termékek:
  • Béta hidroxi sav egy szerves gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, csökkenti a túlzott faggyútermelést.

  • Regeneráló összetevő, csökkentheti a ráncok megjelenését, és javítja a bőr textúráját, hidratáltságát.

  • A citrom héjából nyert légtérfertőtlenítő, bőrtonizáló, összehúzó, tisztító hatású illóolaj.

  • Gyulladáscsökkentő, hidratáló tulajdonságai miatt ideális a száraz vagy irritált bőr megnyugtatására.

SimplePay

Válassz országot

A Kosár tartalma

A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Fiókom