0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Örömmel mutatjuk be nektek az újdonságainkat, melyeket Ti és vendégeitek visszajelzései alapján alkottunk meg.

Damaszkuszi rózsa- és narancsvirág illatú aromavíz, testpermet melyért bátran nyúlhatsz a legmelegebb nyári napokon, akár napozás után is. A damaszkuszi rózsa élénkítő, vitalizáló hatású, a narancsvirág aromavíz, testpermet virágos illatával frissít és regenerál. 

Az újdonságaink között megtalálhatóak a Solanie illóolajok, melyek különböző bőrproblémákat orvosolnak. Az ausztrál teafa, citromfű és levendula illatú illóolajok közül válogathatsz, bármelyik remek választás, ha a jó hangulat, és a testi-lelki feltöltődés a cél. 

A Solanie Hialuron liposzómás aktiváló gél támogatja a természetes bőrfunkciókat és javítja a következő hatóanyagok felszívódását. Rendszeres használatával a bőr fokozottan feltöltődik nedvességgel, feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A Solanie napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej mely ideális napozás vagy szoláriumozás után a kipirult, irritált bőr nyugtatására, hidratálására. Meghosszabbítja a bőr napbarnított színét. Nyugtató összetevői enyhítik a napozás okozta bőrpírt, viszketést, kellemetlen húzódást és szárazságot. Segíti a bőrt nedvességtartalma újbóli helyreállításában és természetes egyensúlyának visszaszerzésében.

Logo