0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!
0
A kosár jelenleg nem tartalmaz terméket!

Őszi bőrápolás - így ápold a bőröd!

Vége a forró, nyári napoknak, bőröd fellélegezhet, itt az ideje, hogy jelentős figyelmet szentelj az őszi bőrápolásnak! Ahogy lecseréled ruhatárad és előkerülnek a melegebb darabok, a szépségápolási szokásaidon is érdemes változtatni. Az ősz a legtökéletesebb időszak a regenerálódásra, megújulásra és hidratálásra. Pótold a nyáron elmaradt bőrápolás fontosságát és készítsd fel bőröd a hideg, téli időszakra! A Solanie kozmetikus csapata összeszedte azokat a kozmetikumokat, melyek SOS segítséget jelentenek, hogy bőröd ismét hidratált, egészséges és ragyogó legyen!

Szépség TIPPEK

  • A maximális és hosszantartó hatás jegyében próbáld ki a nem rég megjelent Masszírozó arcrollereinket és Gua Sha köveinket. Amellett, hogy a szérumokat be tudod bemaszírozni a beauty tool-okkal, használatukkal az arcbőröd feszesebbé, tónusosabbá válik, a ráncok mérséklődnek, a szemkörüli karikákat és duzzanatokat is eredményesen kezelheted velük.
  • Válogass a nyáron megjelent Solanie illóolajok közül, melyek különböző bőrproblémákat orvosolnak. Az ausztrál teafa, citromfű és levendula illatú illóolajok remek választást ígérnek, ha a jó hangulat, a relaxáció és a testi-lelki feltöltődés a cél. 
Logo