Solanie Akadémia

„Az iskolában megtanulhatod az alapokat, de az élet kihívásaira nem készülhetsz fel”. Ennek a gondolatnak a jegyében alakítottuk ki Solanie oktatási rendszerünket, mely a kozmetikusok mindennapi igényeire és a való élet kihívásaira ad választ.

Tanfolyamainkon megismerheted a teljes professzionális Solanie termékcsaládot, valamint olyan gyakorlati ismeretekre is szert tehetsz, melyekkel megkülönböztetheted magad a piacon. Szalon munkádat kezelési tervekkel, költség kalkulációkkal támogatjuk melyhez közismert oktatóink, trénereink lesznek segítségedre.

Ha eléggé kitartó vagy és alaptanfolyamainktól egészen diagnosztikai és marketing mesterkurzusainkig jutsz, akkor kiemelt fokozatú mesterévé válhatsz termékhasználóinknak.

SOLANIE TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMok

Tanfolyamainkat 2015. nyarától már az Alveola villaépületében található BeautyAkadémián végezheted. A tágas oktatóterekkel és az elméleti valamint a gyakorlati oktatásokhoz szükséges kellékekkel felszerelt termek kis és nagycsoportos képzések megtartására is tökéletesen megfelelőek.

Oktatási tematikánkkal segítünk, hogy az alapoktól egészen a mester szintig tudj fejlődni. Tudásod pedig ne csak elméletben gyarapodjon, hanem gyakorlatban is gazdagodjon. Szakmai fejlődésed támogatásában a szépségszakmából jól ismert oktatóink lesznek a segítségedre, akik piacismeretükkel és tapasztalatukkal a valóban rád váró kihívásokra készítenek fel.

Az otthoni gyakorlásról a tanfolyami anyagok kivonatát és a termékkoncepció lelkét jelentő termékdokumentációkat is biztosítjuk, melyekben a rövid leírások és hatóanyag ismertetés mellett a termékek kombinálásához is ötleteket adunk.

Nézd át tanfolyami tematikánkat és add le jelentkezésed a számodra kedves képzések egyikére a BeautyAkadémián.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK