Pontgyűjtés

Újra elérhető nagysikerű Solanie pontgyűjtő füzetünk. Gyűjtsd össze vásárlásodhoz automatikusan adott Solanie matricáidat és vásárolj akár 50% kedvezménnyel Solanie termékeket.

Az elmúlt év egyik legtöbb kozmetikust megmozgató akciója a Solanie pontgyűjtő füzete volt, mellyel több száz kozmetikus szakember gyűjtött pontokat és vásárolta meg a füzetben kiemelt kedvezménnyel rendelkező kedvenc termékeit.

Az elmúlt év szuper akciója most újra elérhető! Amennyiben 2016. május 10. és december 30. között Solanie termékeket vásárolsz, úgy minden elköltött 2.000 Ft után 1 matricát kapsz. Gyűjts össze 5, 10, 20 matricát, ragaszd be a pontgyűjtő füzetbe és vásárold meg kedvezményesen a számos Solanie termék egyikét akár 50% kedvezménnyel.

Pontgyűjtő akciónkat nem csak a tőlünk közvetlenül történő vásárlások során, hanem viszonteladóinktól történő vásárlás esetén is igénybe veheted.

Ne feledd! Ahhoz, hogy pontbeváltásaid gördülékenyen menjenek, ne halogasd azt az év végére. Amennyiben füzeted megtelik és vásárolni szeretnél, akkor ne habozz!

A matricák beváltására 2016. december 30-ig van lehetőség.

A pontgyűjtő füzet letöltéséhez kattints ide».

Ne késlekedj! Kezdd el a pontgyűjtést és válogass webáruházunkból»

Hivatalos játékszabályzatunkat megtalálod az Alveola Kft-nél, exkluzív viszonteladó partnereinknél, vagy az alábbi linken»

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK