Koncentrált hatóanyagok a látványos eredményért

Koncentrált hatóanyagok a látványos eredményért

A koncentrátumok és ampullák első és legfontosabb előnye, hogy az aktív hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák, így egy könnyű szérum vagy ampulla akár 10X több aktív hatóanyagot tartalmazhat, mint egy krém

Mivel a koncentráció magasabb a formula azonban könnyebb, így a hatóanyagok a bőrben mélyebbre képesek jutni, mint a krémekben lévő anyagok, még akár gépi kezelés nélkül is.

Mivel a koncentrátumokkal kapcsolatban támasztott legfontosabb elvárás a gyors és látványos hatás, ezért ezek a termékek a legtöbb esetben egy probléma kezelésére tartalmaznak hatóanyagokat. Ezek a magas koncentrációjú hatóanyagok úgy vannak összeválogatva, hogy egy de valóban látványos hatásuk legyen. (A bőrnyugtató hatású koncentrátum funkciója, hogy nyugtat, így nem minden esetben várhatunk tőle feszesítő és hidratáló hatást is)

Számos olyan koncentrátum van, ami nem csupán egy bőrproblémára, de egy területre is koncentrál. Így találkozhatunk, mellápoló-, nyak-, test-, vagy szem szérummal is. Így az adott anyag speciálisan az adott terület adottságainak megfelelően tartalmazza a hatóanyagokat és a területnek megfelelő pH-val rendelkezik.

Természetesen a leglátványosabb hatást kézi masszázzsal vagy gépi kezeléssel kombinálva érhetik el a szakemberek, de a szérumok otthoni használata mellett szól, hogy kúra jelleggel jelentős hatás érhető el segítségükkel. Egy-egy fontos esemény előtt, ha már nincs idő a hosszú szépülésre, akkor egy koncentrátum igazi rapid segítség lehet. 
Mivel azonban koncentrált hatóanyag tartalmú termékekről van szó, így a kiválasztásnál mindenképpen kérjük ki szakember segítségét, aki megfelelő szérum kiválasztásán túl a használatával kapcsolatban is értékes tanácsokat adhat.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK