Szőlő-Hialuron kezelés

Az öregedési elméletek közül az egyik ami ellen a leghatékonyabban harcolhatunk a szabadgyök elmélet . A szabadgyökök egyrészt a sejtek energianyerési folyamatai alatt képződnek, másrészt a szervezetünket érő külső környezeti hatások is képzik.  Szervezetünk antioxidánsokkal küzd ellenük, de a túlzott terhelés megviseli a szervezet és ezzel együtt a bőrünket is.  Antioxidáns utánpótlással segíthetünk, hogy az egyensúly ne boruljon fel. Ehhez nyújt segítséget a Solanie legújabb fejlesztésű Szőlő-hialuron családja, melynek speciális TO Complex® összetevője elsősorban ezt célozza meg. A TO Complex® egy olyan oleogél, melynek folyékony fázisát a tokaji szőlőmagolaj és további értékes lipofil összetevők alkotják, szilárdító vázát pedig olyan multifunkcionális természetes alapú összetevő biztosítja, melyet emulgeáló hatása mellett felületaktív, bőrpuhító és bőrkondicionáló tulajdonságai miatt egyre gyakrabban használnak minőségi kozmetikai termékek fejlesztéséhez napjainkban.

Alkalmazási terület:

Működésében elgyengült, vékony felhámú, érzékenységre hajlamos, vízhiányos kombinált bőrök kezelésére. A kezelés után a bőr védekező képessége megerősödik,felszívó képessége megnő, folyadékkal telítődik, rugalmasabb és egyenletesebb színezettségű lesz. Az apróbb ráncok jelentősen csökkennek.

Kezelés célja:

  • a bőr hatóanyag felszívásának aktiválása
  • a bőrfelszíni hidrofil lipid réteg visszaállítása
  • a bőrfelszíni folyadékáramlás csökkentése
  • a szaruréteg lipid rétegének támogatása
  • a bőrsejt képzés aktiválása
  • az irharéteg rugalmasságának növelése
  • a bőrben lejátszódó gyulladásos folyamatok csökkentése

KEZELÉS MENETE:

Letisztítás:

SO21703 - Szőlő-Hialuron habzó lemosó gél

Lágy lemosás, kíméletes tisztítás. Antioxidáns hatású habzó lemosó, mely már a tisztítási fázisnál védi a bőr sejtjeit az oxidatív sejtkárosodástól. A termék fő összetevője organikus szőlővíz, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket és semlegesíti a szabadgyököket. Két fronton, a bőrbe felszívódva és a bőrfelszínen fejti ki antioxidáns hatását, ezzel is támogatva a további ápolók hatásfokát. Cukortenzidekben gazdag habzó formulája a benne található lipoaminosavval kíméletesen puhítja a bőrt és lazítja fel a bőrön található szennyeződéseket.

Peeling:  

SO 21702 - Szőlő-Hialuron hidratáló tonik

Antioxidáns hatású arctisztító tonik, mely a bőrápolás első fázisában is védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. A termék fő összetevője organikus szőlővíz, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. Feltölti, energizálja a sejteket, és semlegesíti a szabadgyököket. Két fronton - a bőrbe felszívódva és a bőrfelszínen - már a tisztítási fázisban kifejti antioxidáns hatását, ezzel is támogatva a további ápolók hatásfokát. A benne található lipoaminosav puhítja és mélytisztítja a bőrt, fellazítva az azon napközben felhalmozódott szennyeződéseket. Hialuronsav összetevője hidratálja a hámot, így akadályozva meg annak kiszáradását a tisztítás során.

Tonizálás:

SO 21704 - Szőlő-Hialuron mechanikai peeling

Valódi szőlőmag-darabokat tartalmazó mechanikai peeling, mely intenzíven távolítja el a bőr felszínén felhalmozódó elhalt szarusejteket és szennyeződéseket. Polifenolokban gazdag, melynek köszönhetően kiemelkedő antioxidáns hatással bír, és gátolja a szabadgyök képződést. A benne található növényi glicerin javítja a felhám vízmegkötő-képességét, így a bőr peeling közben sem szárad ki. Szkvalán összetevője a hámlasztás teljes hossza alatt selymes bőrérzetet biztosít, folyamatosan fenntartja annak komfortját. A peeling enyhén savas pH-jú hordozóanyaga oldja az elhalt hámsejteket, ugyanakkor kíméletes a bőrrel szemben, és hidratálja a bőrt.

Hidratáltság fokozása:

SO 21701 - Szőlő őssejtes Antioxidant szérum

Segít helyreállítani és megőrizni a bőrben található őssejtek vitalitását és megújulási képességét. A természetes antioxidánsok a szabadgyökök semlegesítésével védik a sejteket a kívül érkező környezeti hatások által kiváltott oxidatív stressz ellen, ezáltal késleltetve a bőr öregedését.

Ultrahangos kezelés + masszázs  

SO 21708 Szőlő-Hialuron mélyhidratáló masszázsmaszk TO Complex-szel

Különleges formulájának köszönhetően a szőlő-hialuron maszázsmaszk nem csak táplál és hidratál, hanem masszázskrémnek is ideális. Speciális TO Complex-e közömbösíti a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, és kimagasló antioxidáns hatása révén óvja azokat a sejtkárosodástól. Kakaóvaj, sheavaj és ligetszépe összetevői hidratálnak, táplálják a bőrt, és segítenek annak természetes szerkezetét helyreállítani. Ugyanakkor lágy közeget biztosítanak akár 10-15 perces masszázshoz is. A bőr a hidratálás után selymes tapintású lesz, sejtszinten pedig növekszik immunitása a külső behatásokkal szemben.

Táplálás:

So21705 - Szőlő-hialuron krémgél TO Complex-szel

Hármas hatású, intenzív hidratáló krémgél, mely TO Complex-e révén közömbösíti a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, és kimagasló antioxidáns hatása révén óvja azokat a sejtkárosodástól. A transzepidermális vízvesztés megakadályozása és a bőrbarrier fenntartásához fontos strukturális elemek pótlása, a vízmegkötő képesség javítása, és ezen hatásokat ötvöző multifunkciós emulgense révén képes a bőrt hidratálni és védeni. A krémgélben található argánolaj magas E-vitamin és telítetlen zsírsavtartalma miatt táplálja és regenerálja a száraz, vízhiányos bőrt. Hármas hatású hialuronsav összetevője növeli a bőr elaszticitását, csökkenti a ráncokat, és megköti az értékes nedvességet.

Termékkód Megnevezés Kiszerelés ml Felhasznált mennyiség ml
SO21703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 500 2
SO21702 Szőlő-hialuron hidratáló tonik 500 2
SO21704 Szőlő-hialuron mechanikai peeling 125 3
SO21701 Szőlő őssejtes Antioxidant szérum 15 1
SO21707 Szőlő-hialuron szemránckrém TO Complex-szel 50 1
SO21708 Szőlő-hialuron mélyhidratáló masszázsmaszk TO Complex-szel 100 3
SO21705 Szőlő-hialuron krémgél TO complex-szel 125 2

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK