Solanie AHA peel bőrmegújító program kezelés

Az emberi bőr természetes önmegújító mechanizmussal rendelkezik. Az újonnan kialakult bőrsejtek 28 nap alatt megérnek, és megérkeznek a bazális rétegtől a korneális (legfelső) rétegig. Egy összetett enzimatikus folyamat okozza elkülönülésüket és lehámlásukat. Ez a fiatal bőr normális hámlási folyamata.

Mi történik az öregedés folyamán?

 • faggyú-és verejtékmirigyek funkciója csökken - hidrofil lipid réteg – bőr védelme gyengül
 • szaruréteg lipid tartalma – ceramid csökken
 • bőrsejtképzés lassul
 • korneális réteg elvékonyodik 
 • csökkent vérellátás és a keringés gyengülése miatt a bőr elveszti természetes ragyogását 
 • abnormális pigment rakódik le a bőr rétegeiben
 • fibroblaszt funkció lelassul, ami negatívan befolyásolja a sejtközötti állomány (extracelluláris mátrix) megújulását.

Ezen folyamatok összessége miatt a bőr elveszíti eredeti tartását. Vékony, sérülékeny, rugalmatlan és fénytelen lesz. Külső tényezők, mint a napsugárzás vagy a dohányzás tovább rontják a bőr állapotát.

A bőr fiatalítására, a fiatal bőr állapotának megőrzésére, valamint egyes bőrállapot kezeléséhez tökéletes alternatívák a savak, melyek a felszíni hámoldás után behatolnak a sejtek közötti réseken át egészen a szaruréteg aljáig, ahol serkentik a sejtosztódást, így elősegítik a bőr regenerálódását.

Milyen problémára ajánlott az AHA savas kezelés?

 • felületi, finom ráncok kezelése
 • bőrszerkezet megerősítésére, kollagén termelés fokozására
 • depigmentált bőr kezelésére
 • fénytelen, fakó, élettelen bőr kezelése
 • napkárosodott bőr kezelése
 • dohányos bőr kezelésére
 • szeborreás bőr kezelésére 
 • érdes, megvastagodott bőr kezelésére

AHA savas kezelés

AHA savakkal történő legoptimálisabb eredményt a kúraszerű alkalmazásával lehet elérni. 

Fontos odafigyelni a következőkre:

Az első kezelés előtt ajánlott a bőr hozzászoktatása a savasabb pH-hoz. Ezzel fokozatosan növeljük a bőr toleranciája a savval szemben. A kezelés megkezdése előtt egy-két héttel javasolható a Solanie Mangó-Rizs AHA radír vagy a Mélytisztító arcradír  illetve a Lágy lemosóhab otthoni használata, melyek savas pH-ja segítheti a kezelések előkészítését.

Kezelés javasolt menete:

Tisztítás:

Lágy lemosó hab

Az intim, és egyéb érzékeny bőrfelületek legkíméletesebb tisztítására, ápolására és pH védelmére kifejlesztett termékújdonság.

Peeling:

Mangó-Rizs AHA radír 

A rizsgömbök kíméletes dörzshatása eltávolítja az elhalt bőrsejteket, javítja a cirkulációt, szinte megfiatalítja a bőrfelszínt. Másik csiszoló-anyaga, a tengeri eredetű finomszemcsés diatomaföld a pórusok tisztítását, a szennyeződések eltávolítását végzi.A mangó és papaya-kivonat gyümölcssavai és enzimtartalma glikolsavval és tejsavval gazdagítva fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését, így segítik az egészséges bőr kialakulását. Az anyagok szinergetikus hatása és a mechanikus peeling egyenletes bőrfelszínt eredményez. A tápláló avokádóolaj, továbbá az irritáció csökkentő és hidratáló betain és allantoin bőrvédő, normalizáló hatású.

Tonizálás:

Hidratáló tonikkal 

Frissítő, tonizáló alkoholmentes tonik, mely nyugtatja, puhítja és kondicionálja a bőrt.

Szérum felvitele:

AHA peel 5 szérum

5% alfa-hidroxi-savat tartalmazó, enyhén opálos szérum pH 4,0-4,5 értékkel. Kíméletesen oldja és távolítja el az elhalt szarusejteket és a bőrön található szennyeződéseket. Tejsavtartalma hámlasztó tulajdonsága mellett gondoskodik a bőr hidratálásáról is. Citromsav összetevője frissítő, tonizáló és gyengéden halványító hatású. Foszfatidil-kolin tartalmának köszönhetően, mely a membránok fő alkotórésze, erősíti a sejthártyát, növelve ezzel a bőr védekező képességét. 

Az első alkalommal 5%-os szérum felvitele ajánlott, majd a bőr érzékenységét figyelembe véve fokozatosan állunk át a 10%-os  illetve a 25%-os szérumra.

Maszk felvitele:

AHA peel bőr újrastrukturáló maszk

7% alfa-hidroxi-savat tartalmazó gélmaszk pH 3,5-4,0 értékkel. A benne található pufferolt glikolsav, tejsav és citromsav szinergikus hatása látványos és hosszan tartó hámlasztó hatást biztosít. Értékes aloe vera összetevője feltölti, kisimítja, üdévé, egészséges színűvé teszi a bőrt. Önállóan pakolásként vagy a szérumok hatásának erősítésére is kiválóan alkalmas. A maszkot 3-10 percig tarthatjuk fent a bőrön az irritáció folyamatos figyelembevételével.

Tonizálás (közömbösítés):

Bőrfertőtlenítő arctonikot

Frissítő, tonizáló alkoholmentes tonik, mely nyugtatja, puhítja és kondicionálja a bőrt szárító hatás nélkül. Az AHA kezeléseknél a bőr közömbösítésére használjuk semleges pH értéke miatt.

Bőr nyugtatása,táplálása:

Alginát Bőrnyugtató peel off maszk

Abban az esetben ha a bőr irritált, piros ajánlott  Bőrnyugtató peel off maszk feltétele. Ha nincs jelentősebb irritáció akkor a peel off maszkokból a bőr igényének megfelelőt kiválasztjuk és visszük fel a bőrre a használatának megfelelően. 

Nappali krém:

A Solanie Napozó krém SPF 30 arcra és testre

Könnyű állagú, arcra és testre  egyaránt ajánlott napvédő krém. Fokozottan ajánlott az arcbőr kémiai hámlasztása után. Egész évben használható smink alá is. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését Bőrápoló anyagai hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartásához. Kellemes, mégis semleges illata miatt használata férfiaknak is ajánlott.

Termékkód Megnevezés Kiszerelés ml Felhasznált mennyiség ml
SO10910 Lágy lemosóhab 200 2
SO20901 Mangó-Rizs AHA radír 150 3
SO20102 Hidratáló arctonik 500 2
SO21801 AHA peel 5 szérum 30 1
SO21804 AHA peel bőr újrastruktúráló maszk 100 4
SO20105 Alkoholmentes bőrfertőtlenítő tonik 500 2
SO24001 Solanie Aligát Bőrnyugtató maszk 8 8
SO20920 Solanie Napozó krém SPF 30 arcra és testre 125 2

 

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK