Adatvédelmi nyilatkozat - Solanie.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen weblapok tulajdonosa és üzemeltetője az ALVEOLA Kft. (1143 Budapest, Gizella út 28/a)

Weblapunkon történő regisztrációja során lehetőségeinkhez képest gondosan kezeljük személyes adatait. Amennyiben regisztrációs weboldalunkon személyes adatainak megadásával regisztrál vagy bejelentkezik,  tudomásul veszi  és hozzájárul adatainak kezeléséhez és felhasználásához az alábbiak szerint.

1. Személyes adatainak biztonsága és felhasználása

Az Alveola Kft. a tőle elvárható minden olyan intézkedést megtesz, ami védi a regisztrált adatokat  illetéktelen és jogosulatlan felhasználástól vagy hozzáféréstől. Az adatokhoz az Alveola Kft. által  kijelölt személyek férhetnek, az alábbiakban meghatározott célokkal.

2.  Adatgyűjtési szempontjaink

 3.  A megadott adatokról 

Regisztrációja során megadott adatok általában kereszt és vezetéknevet vagy cégnevet,  e-mail-címet, telefonszámot  illetve postai elérhetőséget tartalmaznak illetve a böngészni, használni kívánt weboldallal kapcsolatos információ (pl. szakma, hobbi,  érdeklődési kör). A Regisztráció természetesen nem kötelező, Ön eldöntheti,  kíván-e ezzel a lehetőséggel élni.

Amennyiben az Alveola Kft. bármilyen kereskedelmi céllal továbbértékesíti adatbázisát, harmadik fél köteles azt az adatvédelmi törvényeknek és előírásoknak megfelelően védeni és használni.

Az adatbázis  sérüléséből, megsemmisüléséből eredő károkért az Alveola Kft. semminémű felelősséget nem vállal. Nem vállal továbbá felelősséget más által szolgáltatott valós vagy valótlan adatokért (pl. kiskorú gyermek, gondnokság alatti személy, stb.)

4. Adatok törlése 

Adatainak törléséről a weblapon megadott kapcsolat, elérhetőségek oldalon rendelkezhet. Amennyiben több módon is regisztrálva van, úgy minden egyes regisztrációt külön töröltetnie kell. Adatainak törléséről való rendelkezése esetén vitás esetben Önnek hitelt érdemlően igazolnia kell , hogy a kommunikáció Ön és a Kft között létrejött.

Adatait a regisztrációs lapon frissítheti vagy módosíthatja.

5. Egyéb, elektronikus információk

A Weblapon történő látogatás során olyan láthatatlan, elektronikus illetve műszaki  információkat is gyűjthetünk, amelyek általános web-statisztikát szolgáltathatnak. Ilyenek  pl. a cookiek, domain-nevek és hasonló információk, amelyeket számítógépének internet-beállításainál módosíthat, korlátozhat vagy tilthat.

Az ALVEOLA  Kft. kijelenti, hogy fenti adatvédelmi nyilatkozatot  bármikor  módosíthatja,  külön értesítés kötelezettsége nélkül.

Adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslat: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághttp://www.naih.hu/elerhetosegeink.html

Felhívjuk figyelmét az adatkezelési előírások változására, amelyet a http://www.naih.hu oldalakon tud nyomonkövetni.

Adatkezelési Nyilvántartási számunk: 04759-0001