Új azonnali hatású mélytisztító maszkok

Egyszerre hatékony és a bőr számára felfrissülést adó arctisztító maszkokkal bővült a Solanie termékek kínálata. A két új antioxidáns és bőrfrissítő peel off maszk a Basic sorozat termékeit gazdagítja és már webáruházunkban is elérhető.

A különféle krémek, szérumok, ampullák hatékonyságukat csak korlátozott mértékben tudják kifejteni, amennyiben a bőr felszíne nincs kellő mértékben előkészítve az ápoláshoz. A bőr felületén felhalmozódó szennyeződések és az elhalt szarusejtek ugyanis gátolják felszívódásukat, mely akár teljes mértékben is blokkolja egy egy ápoló hatásmechanizmusát.

A minden bőrápolás alapját adó tisztítás és peeling ezért nélkülözhetetlen a mindennapok során azzal együtt, hogy nem csak átjárhatóvá teszi a bőrt, de egyben az új bőrsejtek képzését is stimulálja a régi elhalt szarusejtek leválasztásán keresztül.

A Solanie két új lehúzható tisztító maszkja a hatékony és alapos arctisztításban tud a segítségedre lenni. Folyékony formulájuk könnyen felveszi a bőr felszínének formáját, beszivárog a pórusok mélyére és az elhalt szarusejtek közé.

Megszilárdulás és eltávolítása után pedig alaposan távolítja el a szennyeződéseket és elhalt szarusejteket is. Míg az antioxidáns gránátalmás maszk tisztítóhatása mellett a bőr sejteket is óvja az oxidatív stressztől, addig a bőrfrissítő uborkás maszk vitalizál is a kezelések során.

Az új maszkokat már webáruházunkban is megvásárolhatjátok.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK