AHA sorozat Szalonba

A bőr felszínének rendszeres mechanikai, illetve kémiai peelingje nem csak annak átjárhatóságának fenntartása, hanem magának a bőr szerkezetének megújítása szempontjából is kiemelkedően fontos. A rendszeres hámlasztás ugyanis aktiválja a sejtképző folyamatokat ezáltal az új sejtek képződését a mélyebb rétegekben. A Solanie új AHA Peel termékei az alfa-hidroxi savak nyújtotta hámlasztás újkori képviselői. Az eltérő erősségű peeling szérumokkal a bőr peelingje jól kontrollálhatóvá, az eredmény pedig szemmel láthatóvá válik. Nem csak az elhalt szarusejtektől képesek a bőrfelszínt megszabadítani, hanem a különféle pigmentált területeket is képesek halványítani. Így ideális 2 az 1-ben hámlasztó és bőrhalványító tulajdonságúak.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK