Új ráncsimító szérum bőrszerkezet javító nicainamid hatóanyaggal

Nem múlhat el őszi szezonkezdés Solanie újdonság nélkül. Márpedig a márka legújabb ráncsimító szérumja pont jó időben, a nyár utáni regenerálás megkezdéséhez érkezik. Egy régi új hatóanyaggal a niacinamiddal, mely a sejtképzési folyamatok szabályozása révén az egyik legideálisabb az öregedési tünetek késleltetéséhez.

A nyár talán a legkritikusabb időszak a bőrben láthatatlanul zajló öregedési folyamatok szempontjából. Az UV sugárzással együtt ugyanis bőrünkben számos olyan folyamat lezajlik, mely először ugyan láthatatlanul megy végbe, később mégis komoly elváltozásokat okozhat a bőr felszínén. Legkedvesebb évszakunk után ezért is kulcsfontosságú, hogy amilyen hamar csak tudunk foglalkozzunk bőrünkkel. Hidratáljuk, tápláljuk és ha van rá mód olyan különleges komplexekkel ápoljuk, melyek belülről is képesek egészséges szerkezetét fenntartani, újraépíteni.

A Solanie legújabb SO21700 ráncsimító szérumja a Szőlő-hialuron sorozatba tartozik és jól kiegészíti az antioxidáns hatásra épülő, sejtvédő kozmetikumok körét. Fő összetevője a B3 vitamin, vagy más néven niacinamid, amely az A-vitaminhoz hasonló hatásmechanizmussal képes a bőr sejtképzési folyamatát normalizálni és ezzel együtt a bőrt szerkezetében megújítani.

A niacinamid az A-vitamin összes jó tulajdonságát hordozza mégsem fényérzékeny anyag, így a nappali ápolás során is bátran használható. A szérum másik fő összetevője az a hialuronsav, mely saját súlyának akár ezerszeresét is képes nedvesség formájában megkötni, így fokozva a bőr hidratációját. A két hatóanyag szinergens hatása révén a bőr alulról újul meg, megfelelő nedvességgel töltődik fel, felszíne kisimul.

Az új szérum megjelenésével egy időben megszűnik a SO21701 szőlő növényi őssejtes szérumja.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK