Új Micellás arctisztító és sminklemosó folyadék

Forradalmian új arctisztító termékkel bővült a Solanie termékek kínálata. Az új micellás arc- és sminklemosó folyadék a vegyészeti úton előállítható egyik legtökéletesebb tisztító hatással bír, melyet különleges micellás molekulaszerkezetének köszönhet.

Tisztítás során enyhe dörzsölés, mozgatás hatására a zsíros szennyeződések fellazulnak, apró részekre töredeznek. Ezeket a hidrofób részeket a  magukba zárják

Tisztítás során enyhe dörzsölés, mozgatás hatására a zsíros szennyeződések fellazulnak, apró részekre töredeznek. Ezeket a hidrofób részeket a  micellák magukba „zárják”.

A világ minden táján trend, hogy a bőrtisztítást még hatékonyabbá, a bőr számára jól tolerálhatóvá tegyék. Az alapos arctisztítással ugyanis nem csak a bőrön napközben felhalmozódott szennyeződésektől szabadulhatunk meg, hanem javíthatjuk a bőr átjárhatóságát és indirekt módon stimulálhatjuk a bőrt természetes flórájának napról napra történő megújulását.

A Solanie új micellás arclemosója speciális molekulaszerkezetének köszönhetően tisztítás közben oldja, majd utána magába zárja a bőrön található szennyeződéseket és sminkmaradványokat. Így nem csak hatékonyak tudunk lenni, hanem megakadályozhatjuk a szennyeződések további elkenődését is. A termék további különlegessége, hogy speciális összetevői révén hidratálja és nyugtatja is azt, ezért érzékeny bőrűek számára is javasolt a használata. A micellás arc és sminklemosó folyadék nem tartalmaz SLS-t, parabént, ásványi olajokat és allergén színező, valamint illatanyagokat.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK