Új limitált bőrápoló csomagok a Solanie kínálatában

Hónapról hónapra találkozhattok a Solanie exkluzív bőrápoló szettjeivel, melyek közül a legújabb AHA Peel, Hydra Base és Rosacea csomagok a Color & Care magazinunkkal egy időben váltak elérhetővé.

A tökéletes bőrápolási koncepció megalkotásához rengeteg tanulásra és ismeret megszerzésére van szükség. Nem elegendő egyszerűen csak valamit esténként feldobni a bőrünkre, hogy aztán a csodát várva reggel csalódjunk tükörképünkben. Egy jól működő kezelősor összeállításához – még ha csak pár termékről is van szó - szaktudásra és kellő termékismeretre van szükség.

A válogatásra és összerakásra szánt időt most szakértőink megspórolták neked és három új mini kezelősort állítottak össze számodra. A legújabb limitált csomagok kizárólag csak időszakosan érhetőek el és az új Color&Care megjelenésével egy időben váltak elérhetővé. A 3 szett a bőrmegújításban, a megfelelő sminkalap elkészítésében és a hajszálértágulatok okozta tünetek és irritáció csökkentésében tud segítségedre lenni.

Az AHA Peel hámlasztó csomaggal a gyümölcssavak bőrre gyakorolt kedvező hatásait aknázhatod ki. Hámlasztó hatásával eltávolíthatod a bőr felszínén felhalmozódó olajos szennyeződéseket és elhalt szarusejteket. Fokozhatod átjárhatóságát és simíthatod felszínét. Használatával harmonizálhatod bőröd színtónusát és csökkentheted a nem kívánatos pigmentfoltok láthatóságát.

A Hyra base csomag egy csapásra segít helyreállítani bőröd hidratációját, mellyel nem csak kiváló sminkalapot készíthetsz, de akár egész napra is megfelelő nedvességgel láthatod el külső takaródat. A benne található micellás víz és peeling segít a tisztításban és a hatóanyagok számára átjárhatóvá teszi bőröd. A szérum és krém együttes hatásával pedig hidratálhatod a bőrt és helyreállíthatod az azt védő hidrolipid filmköpenyt, hogy az értékes nedvességet a bőrödbe zárd.

A Rosacea bőrvörösség csökkentős csomag a kipirosodott és hajszálerekkel tarkított bőrök ápolásában tud a segítségedre lenni. A szérum kettős hatásával erősíti és rugalmasítja az érfalakat, ezzel párhuzamosan pedig javítja a hajszálerek átjárhatóságát. A bőrnyugtató krém a szérum hatását felerősítve szintén érfalerősítő és keringésjavító hatású. A maszk erős antioxidáns hatásával nyugtatja a bőrt és erősíti annak immunitását a külső környezeti hatásokkal szemben.

A 3 új arcápoló csomagot már webáruházunkban is megvásárolhatod:

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK