Új kéz- és bőrfertőtlenítő spray a Solanie kínálatában

A kozmetikai szalonok, de sokszor a hétköznapok egyik leggyakrabban használt „kozmetikumával” bővült a Solanie termékeinek kínálata. Az új kéz- és bőrfertőtlenítő spray hasznos kiegészítője minden kozmetikai kezelésnek, de nélkülözhetetlen kelléke is az otthoni higiéniának.

Minden kozmetikai kezelés a szakember eszközeinek és kezeinek megtisztításával, fertőtlenítésével kezdődik. A kötelező első lépés kellő higiéniát ad és biztosítja, hogy a kezeken, vagy eszközökön amúgy aktívan jelen lévő baktériumok és gombák ne terjedjenek tovább, azok a kezelések megkezdésekor semlegesek maradjanak, semlegesítve legyenek. A bőrfertőtlenítésre ugyanakkor nem csak az előzőekben leírt esetekben, hanem olyankor is szükség van, amikor egyszerűen csak a bőrön dolgozik a szakember.

A Solanie legújabb alkoholos kéz- és bőrfertőtlenítő spray-je igazi 2 az 1-ben termék. Használatával nem csak a kezek, de akár a kezelendő bőrfelület fertőtlenítése is gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Elpusztítja a baktériumok és gombák 99,9 %-át, ezáltal hatékony védelmet biztosítva a kórokozóktól és fertőzésektől. Víz és szappan nélkül használható, nem szárítja a bőrt. Színtelen, illatmentes formula. Használata után a bőr nem ragad, és friss, tiszta bőrérzetet eredményez. Szalonban és otthon is bátran használható, minden olyan esetben, amikor fertőtlenítésre van szükség.

Az újdonságot már webáruházunkban is megvásárolhatod, kattints ide.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK