Tökéletes fényvédelem a Solanie megújult napozó krémjével

A nyár egyik kötelező kellékét új csomagolásban és felfrissített beltartalommal vásárolhatod meg. Az SPF30-as fényvédelmet biztosító napozó krémet könnyed formulája miatt arcon és testen is bátran használhatod, így védve bőrödet annak öregedésében meghatározó szerepet betöltő UV sugaraktól.

A bőr öregedésének szempontjából az UV sugárzás az egyik legkritikusabb tényező. A nyáron a bőrünket érő fokozott fényterhelés és a láthatatlan fényhullámok nyomot hagynak a hámban és az irhában. Az évek elörehaladtával ezek a rendszeres kisebb károsodások változásokat idéznek elő annak felszínén is rontva megjelenését és harmóniáját. A bőrben lévő kollagén rost hálózat feltöredezik, a bőr veszít rugalmasságából. A rendszeresen elmulasztott visszahidratálások először apróbb, majd mélyebb ráncokat okoznak. Az esetleges leégések következtében pedig pigmentelváltozások jelennek meg felszínén, melyek egyáltalán vagy csak nehezen halványíthatóak, vagy tüntethetőek el.

A Solanie legújabb napozókrémjével arcbőröd és tested is védheted a nem kívánatos leégéstől és az ezzel együtt járó korai bőröregedéstől. Az SPF30-as fényvédelemmel ellátott krém könnyed formulájának köszönhetően nem hagy zsíros érzetet, könnyen beszívódik, mégis megfelelő védelmet ad. Hozzáadott bőrápoló anyagai pedig segítenek a hidratáció megőrzésében és az azt védő hidrolipid filmköpeny épségének a megőrzésében. Bátran használd professzionális fényérzékenységet okozó kezeléseidhez (mint pl. AHA-s hámlasztás, mikrodermabráziós kezelés) vagy bármikor amikor a szabadban jársz.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK