Solanie termékminta válogatás kedvenc professzionális ápolóinkból

Kozmetikus partnereink régi kérését teljesítve mostantól számos Solanie ápoló kozmetikumot érhetsz el 3ml-es termékminta formájában. Tekintsd át folyamatosan bővülő mintakollekciónkat és válassz bőrtípusodnak és ízlésednek megfelelően.

Egy termékminta sokkal többet adhat, mint amit méretéből elsőre elvársz tőle. Segítségedre lehet egy bőrtípusodnak megfelelő ápoló kozmetikum megtalálásában, kiderítheted vele, hogy egy egy krémre bőröd esetleg allergiás reakciókkal válaszol-e, meggyőződhetsz hogy az illata passzol-e személyiségedhez végsősoron pedig saját bőrödön tapasztalhatod meg az adott funkciónak megfelelő hatását.

Kozmetikus partnereink kérésének eleget téve most számos minta válik elérhetővé a Solanie termékcsaládon belül, melyekkel kipróbálhatod, hogy a Solanie termékeit hogyan illeszd kezelési terveidbe, de akár vendégeidnek ingyenesen adva értékesítésed is felpörgetheted velük.

Legelső mintáink már készleten vannak az újabbak pedig folyamatosan érkeznek. Tekintsd át kínálatunkat és használd őket igényeid szerint.

Argán növényi őssejtes sorozat
Szőlő-hialuron sorozat
Arany sorozat
Special sorozat
Kaviár sorozat
Aloe ginkgo sorozat
Vita White sorozat

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK