Regionális oktatók kerestetnek

Ha elég motivációt érzel magadban, hogy az évek alatt megszerzett szakmai tudásod tovább fejleszd és mások oktatására használd, akkor a mi csapatunkban a helyed.

Amennyiben Győr-Sopron-, Vas-, Zala-, Somogy-, Veszprém-, Baranya-, Tolna-, Fejér-, Bács-Kiskun-, Heves-, Borsod-Abaúj Zemplén-, Szabolcs-Szatmár Bereg, Hajdú Bihar megyékben dolgozol és szeretnél csatlakozni hozzánk és oktatókozmetikusként is kipróbálni magad, akkor most eljött a Te időd!

Csatlakozz hozzánk, hogy

  • folyamatos képzéseinkkel a szakmád mesterévé válj
  • rendszeres oktatásokkal extra jövedelemre tegyél szert
  • segíts nekünk az új Solanie termékek fejlesztésében
  • a márka kiemelt eseményein részvételeddel képviseld a magyar kozmetikusokat

Szakmai önéletrajzodat 2017. április 30-ig fényképeddel ellátva küldd el a richard.dani@alveola.hu e-mail címre. A többi pedig már csak rátermettségeden múlik.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK