Solanie határidőnapló a tökéletesen tervezett munkanapokhoz

Jövő évi vendégidőpontjaid tervezéséhez már megvásárolhatod a Solanie legújabb 2018-as határidőnaplóját. A heti áttekintést biztosító naptárba reggel 6-tól este 9-ig írhatod be vendégeidet, így téve tökéletesen megtervezetté minden munkahetedet.

A jól jövedelmező szalon management egyik kulcsfontosságú tényezője kozmetikád kapacitásának maximális kihasználása. A megfelelő időbeosztás, bejelentkező vendégeid kezelési igényének az átlátása nem csak hatékonyabbá teszi munkád, de jól tervezővé is az ahhoz szükséges alapanyagigényt. A rád váró feladatok vezetéséhez egy naptár kulcsfontosságú lehet, hiszen segítségével szempillantás alatt átláthatod napi, vagy heti teendőidet.

A Solanie új 2018-as határidőnaplója méretét meghazudtolva igazi társad tud lenni a hétköznapok tervezésében. Kis mérete miatt szinte bárhová magaddal viheted, reggel 6-tól este 9-ig tartó időbeosztásával pedig a legaktívabb kozmetikusok igényét is maximálisan kielégíti. A limitált példányszámban elérhető naptárat már megvásárolhatod budapesti nagykereskedelmi üzletünkben, webáruházunkban és nagykereskedelmi partnereinknél.

Solanie 2018-as határdidőnaplót keresd webáruházunkban: 

PRSO001- Solanie 2018-as határidőnapló

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK