Fekete szappan kabin kiszerelésben

Egyik legnépszerűbb termékünket ügyfeleink kérésére mostantól kabin kiszerelésben is megvásárolhatod.

Az új mérettel együtt a termékcsomagolás is változik még exkluzívabbá téve a fekete szappanunk megjelenését.
Az olajos szeborreás bőr a magyar kozmetikákban az egyik leggyakrabban előforduló kezelendő bőrtípus. A serdülő fiatalokat és felnőtteket is gyakran érintő bőrproblémát a bőrfelszínre ürülő extra faggyúmennyiség, gátolt bőrlégzés és az ezek következtében kialakuló gyulladások és AKNE jellemzik. A problémák kezelése komplex és összetett folyamat, melyhez a bőr alapos, a rendelkezésre álló hatóanyagok maradéktalan ismerete szükséges. Mégis van egy olyan hatékony társ a kezelésekben és otthoni ápolásban is, mely ezen bőrtípus számára igazi megváltás.

A fekete szappan már régóta a kozmetikák csodafegyvere az olajos szeborreás bőrök kezelésében. Ugyanakkor hatékony fegyver a pattanások, gyulladások és olajosan fénylő bőr ellen az otthoni ápolásban. A Solanie termékpalettáján is szereplő bőrtisztító komplex hatóanyagösszetételével és különleges hidratáló formulájával nem véletlenül a kozmetikusok kedvence. Enyhén lúgos kémhatásával bőrpuhító hatású, ichtiol hatóanyagával pedig jótékony hatással van a gyulladt, pattanásos, aknés, irritált bőrre.

Csökkenti a bőrtípusra jellemző bőrviszketést, mérsékli a gyulladásokat és erős antibakteriális hatású. Használatával segít helyreállítani a faggyúmirigyek normál működését, ezáltal is mattítva a bőrt. Levendulaolaj összetevője a tisztítás során visszahidratálja a bőrt így őrizve meg annak értékes hidratációját.

A Solanie fekete szappanja a 125ml-es mellett mostantól 250ml-es kabin kiszerelésben is elérhetővé vált. A nagyobb gazdaságosabb mérettel így az eddigieknél is versenyképesebben és könnyebben végezhetőek a kozmetikai kezelések. A méretváltozással együtt igazi extra, hogy a termékek még exkluzívabb csomagolást kaptak, hogy megjelenésükkel is tükrözzék a magas minőséget és a Solanie-ra jellemző eleganciát.

Az új csomagolású és kiszerelésű fekete szappanokat már webáruházunkban is megvásárolhatjátok:

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK