Év Terméke Díj 2016 büszke tulajdonosa a Solanie Argán növényi őssejtes sorozat

A Solanie termékcsaládból az elmúlt években több sorozat is díjazott volt. Minőségükkel, újító termékkoncepciójukkal vívták ki a szakma különféle elismeréseit. A legújabb díjazott a már Magyar Termék Nagydíjas Solanie Argán növényi őssejtes sorozat mely 2016-tól Az Év Terméke Díj 2016. büszke tulajdonosa is.

A Solanie márka elmúlt időszakban lezajlott külső és belső átalakulása az új terméksorozatok megjelenése a szakmai szemek figyelmét sem kerülhette el. Az újító szellemnek és magas minőségnek köszönhetően 2014-ben az Argán növényi őssejtes sorozat Magyar Termék nagydíjas lett. A kimagasló szakmai elismerés akkor hirtelen érkezett és méltó elismerése volt a fejlesztő csapat munkájának és a termékek különleges hatásmechanizmusra épülő anti aging koncepciónak. 2015-ben a Solanie újabb elismerésben részesült, hiszen Szőlő-hialuron családja is elnyerte a Magyar Termék nagydíját, mely termékek a bennük megtalálható, hazai természetes kincsekből készülő Tokaj Oleo komplex-szel hívták fel magukra a figyelmet.

Idén tavasszal új hírnek örülhettünk, hiszen a korábban már díjazott Solanie Argán növényi őssejtes sorozat újabb rangos elismerést söpörhetett be Az Év Terméke Díj 2016.formájában. A termékcsalád a fogyasztók döntése alapján a Professzionális Anti-aging kategóriában első helyen végzett. Külön öröm számunkra, hogy a kipróbálók 92% volt elégedett a Solanie Argán termékekkel. A díjat a cég ügyvezetője Szóráth Tamás vehette ár március 22-én.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK