MezoPen a Solanie-tól

MezoPen a Solanie-tól

Akik a mezoterápia elkötelezett hívei, azok biztosan jól ismerik már a dermarollerben rejlő bőrfiatalítási lehetőségeket. Biztosan vannak olyanok is, akik tudásukat és a szalonjukban végzett munkát szeretnék még tökéletesebbre fejleszteni, hogy vendégeiket mindig a legjobb tudásuk szerint tudják kezelni.

Nekik készült a Solanie legújabb készüléke, mely a tűs mezoterápia új fejezetét hivatott megnyitni. A Solanie MezoPen továbbfejlesztett orvosi acél tűkkel, merőleges behatolási iránnyal a legmagasabb hatékonyság mellett képes támogatni a kollagén indukciós terápiát. A bőrbe hatoló tűk annak saját regenerációs képességét kihasználva, akár háromszorosára is képesek a kollagén termelést fokozni, ezzel együtt feszességét javítani. A bőrbe áramló növekedési faktorok teljes szerkezetében frissítik fel a hámot.

Az eszköz kimagasló akár 7000 szúrás/perc teljesítménnyel rendelkezik, mely több mint elegendő a terápia gyors és hatékony végzéséhez. Aki kezdő, az se ijedjen meg, hiszen az 5 választható sebességi fokozattal mindig a bőrtípusnak és a kozmetikus „kézbiztonságának” megfelelően dolgozhatunk.

Az eszköz egyedülálló tulajdonsága a lokális terápiákban rejlik, ami lehetővé teszi, hogy egy egy mélyebb ráncot, vagy az évek során definiáltabbá váló nazolabiális redőt is megfelelő hatékonysággal látványosan kezeljük.

Az eszközről többet nagykereskedelmi üzletünkben, vagy tanfolyamainkról tudhatsz meg.

A készülék már megvásárolható webshopunkban.

További információk és vásárlás

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK