Megjelentek kabin kiszerelésű alginát maszkjaink

A szakma kérésének eleget téve már nem csak tasakos, hanem nagy kabin kiszerelésben is megvásárolhatóak alginát maszkjaik. A legnépszerűbb termékeket tartalmazó kollekció 90g-os csomagolással teszi még gazdaságosabbá professzionális kezeléseidet.

A Solanie termékcsalád régen és most is híres volt lehúzható gumimaszkjairól, melynek rugalmas alapanyagát az algint tengeri algákból nyerik ki. A megvásárláskor még por állagú, azonban vízzel keverve megszilárduló gumi szerű maszkok népszerűsége abban rejlik, hogy hogy a maszkoktól megszokott módon magas koncentrációban képesek hatóanyagokat magukba zárni és azt a felvitel után a bőr mélyére továbbítani. A folyamat során kialakuló úgynevezett okluzív hatás a bőrfeszesítésre, hidartálásra, bőrmegújításra, nyugtatásra és megannyi más funkcióra szánt összetevőket szinte bepréseli a bőrbe így érve el a kívánt kozmetikai eredményeket. Az alginát maszkok másik óriási előnye, hogy eltávolításuk könnyű és egyszerű. Lehúzásukkor szinte alig marad kozmetikum maradvány a bőrön, így könnyű velük dolgozni.

A Solanie alginát sorozatából most 3 termék kapott 90g-os kabin csomagolást. A bőrnyugtató maszk C-vitaminban és antocianin flavonoidokban gazdag áfonyakivonatot tartalmaz és ideális az érzékenyebb, vagy irritációra hajlamos bőrök kezelésére. Az anti-aging és botox szerű hatással is rendelkező ránctalanító maszk gazdag oligopeptidekben, melyek gátolják a mimikai izmok mozgását és ezáltal csökkentik a ráncok kialakulásának esélyét. A 3 új csomagolású termék közül az utolsó és a sorozatban egyedüli kakukktojásnak az enzim peeling maszk számít, mely algint ugyan nem tartalmaz, azonban maradéktalanul biztosítja a kémiai peelingek minden előnyét az elhalt szarusejtek eltávolítása révén.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK