Megjelent az új Beauty Navigátor

Ismertesd meg vendégeiddel az új termékeket és az új kozmetikai eljárásokat a Beauty Navigátor segítségével! Előfordul, hogy gondot okoz a lakossági termékek értékesítése? Nehéz bevezetni az új szolgáltatásokat, mert a vendégek nem tudnak róluk eleget? Néha az időhiány miatt nem tudsz elegendő időt fordítani a termékek ajánlására?

A Beauty Navigátor érted hoztuk létre, mert vendéged a kiadványt lapozgatva információkat kap a kozmetikai szolgáltatások előnyeiről és megismerkedhet az új és az akciós termékekkel. A váróban elhelyezett kiadvány úgy segíti a munkádat, hogy Te mindeközben ott sem vagy.  A magazint ajándékba is adhatod visszajáró vendégeidnek, így ők hazafelé vagy otthon egy forró fürdő közben tervezgethetik, milyen új kozmetikumra van szükségük. Amennyiben rendelkezel honlappal, vagy Facebook oldallal töltsd fel, hogy vendégeid akár okos telefonjukról is elérhessék!

Az ingyenes Beauty Navigátort helyezd ki a váró helyiségben, vagy ajándékozd hűséges vendégeidnek otthoni lapozgatásra. Hidd el, működik!

Az ingyenes kiadványt keresd az aktuális Color&Care magazin mellékleteként vagy igényeld üzletünkben!

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK