Megérkeztek a Solanie új fényvédő termékei

A tudatos bőrápolás szellemében 2 új SPF30-as fényvédővel bővült a Solanie kínálata. Az új termékek bőrbarát formulájukkal, a professzionális kezelésekhez szükséges fényvédelemhez és az otthoni öregedésgátláshoz nyújtanak segítséget.

A bőr UV védelme nem újkeletű divat, hiszen a szakemberek már régóta felismerték a napfény bőrre gyakorolt káros hatásait. Sőt a keleti kultúrákban a fényvédelem a mindennapi rutin része a fehér fénytől megóvott bőr pedig a szépségideálok egyik legfontosabb eleme. A napfény és azon belül is az UV spektrumba tartozó hullámhosszok kis mennyiségben szükségesek és jól tolerálhatóak a bőr számára, nagy mennyiségben azonban a bőr öregedésének egyik legfőbb indikátorai. A bőr nem kívánatos pigmentációját és a bőr feszességéért felelős kollagén rost állomány sérülését okozzák, mellyel a bőr megereszkedik és idő előtt ráncok alakulnak ki rajta.

Fokozott figyelmet igényelnek azok a kozmetikai kezelések is melyeknél a fényvédelem minden esetben kötelező. A mechanikai, vagy kémiai hámlasztó, mikrodermabráziós, a tűs mezoterápiás kezelések, a gyantás szőrtelenítés, vagy pusztán egy intenzív bőrtisztítás is oly mértékben sérti meg a hám szerkezetét, hogy a bőr immunitásának felborulásával az UV fény elleni védelem csökken. Annak elmulasztásával a bőr hiperpigmentálódhat és a később kialakuló pigmentfoltokat szinte lehetetlen lesz a bőrről eltávolítani.

A fényvédelem öregedésgátlásban betöltött szerepét hangsúlyozva mutatta be a Solanie két, már az újgenerációs receptúrák szellemében készített termékét. Az új SPF30-as fényvédelmet biztosító termékek közül az egyik a szalon munkát, míg a másik az otthoni ápolást hivatott segíteni. Mindkét termék az azonnali bőrelváltozásokat okozó UVB és a tartósabb károsodásokat előidéző UVA fényspektrumok ellen is megfelelő védelmet biztosít. Újgenerációs formulájuknak köszönhetően textúrájuk lágy, gyorsan felszívódó és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. A termékek bőrbarát formulával készülnek, így nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékot és allergén illatanyagot.

Keresd a termékeket a webshopunkban: 

Kozmetikusoknak kifejlesztett fényvédőrém: SO20920
Otthoni használatra ajánlott fényvédő: SO20921

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK