Megérkeztek a Solanie argán és alma őssejtes alginát maszkjai

Új tagokkal bővült a Solanie alginát sorozata. Az új jövevények a márka anti-aging vonalát hivatottak erősíteni a napjainkban népszerű növényi őssejtes hatóanyagokkal, melyekkel a bőr saját őssejtjeire lehetünk hatással, így késleltetve az öregedést.

A kozmetikai maszkok hagyománya nagy múltra tekint vissza. Népszerűségüket egyrészt a koncentrált hatóanyagtartalomnak és kiemelt hatásnak, másrészt a kezelések közbeni relaxációs percek lehetőségének köszönhetik. Sokfajta maszk típus létezik, azonban okkluzív hatásuk miatt az alginát maszkok egyértelműen a képzeletbeli dobogó legfelső fokainak egyikén kapnak helyet.

A Solanie egy régi ígéretét váltotta valóra, amikor alginát sorozatát új életre hívta és 7 új maszkkal megörvendeztette a felhasználókat. A márka most egy újabb kívánságot teljesítve két új növényi maszkkal bővítette a kínálatot.

Az alma alginát maszk az eltarthatóságáról híres svájci almából kinyert növényi őssejt hatóanyagot tartalmazza, mely a kutatások alapján képes közvetlen hatást gyakorolni a hám bőrsejtjeire. Természetes katalizátorként stimulálóan hat a bőr saját őssejtjeire és azok reprodukciós képességére,  vitalizálja azok környezetét, hogy az egészséges sejtciklus hosszú távon fenntartható legyen.

Az argán maszk a környezeti hatásokkal szemben talán az egyik legellenállóbb növény a marokkói argán fából kinyert növényi őssejteket tartalmazza. Ez a speciális hatóanyag kivonat közvetlenül a genetikai öregedés színterén az irhában képes az ott található bőr őssejtek stimulálására, azok reprodukciós képességének fokozására. Vitalizálóan hat az irha minden sejtjére így teremtve ideális környezetet a bőrmegújító folyamatoknak.

A két új maszkot már üzletünkben és webshopunkban» is megvásárolhatjátok.

 

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK