Már elérhetőek a Solanie új almás és szőlős növényi őssejtes szérumjai

A töretlen fejlesztői munka áldozatos gyümölcseként 2 új szérummal bővült a Solanie Skin Nektar sorozata. Az új növényi őssejteket tartalmazó nagy koncentrációjú termékek mind az elektrokozmetikai mind a hagyományos bőrfiatalító kezelésekhez is bátran alkalmazhatóak.


Ha szérumokról van szó akkor a szakembereknek mindig a célzott ápolásról és a bőr problémaspecifikus kezeléséről van szó. A magas hatóanyagtartalom, az olykor csak egy, vagy két kiemelt hatóanyagra épülő formula mind, mind a kezelésekkel elérhető maximális végeredményt célozzák.

Nincs ez másként az alma és szőlő növényi őssejtes termékeknél sem. Előbbi fő összetevője a PhytoCellTech Malus Domestica hatóanyag, mely a svájci vadalmából speciális eljárással kinyert kivonat. Közvetlenül a hám élő sejtsorára és az azon belül megtalálható bőr őssejtekre hat. Vitalizálja azok környezetét, segíti reprodukciójukat, hatásával újraformálja a bőrt.  Utóbbi hatóanyaga a NatureCells Hydragenesis szőlő növényi őssejt kivonat, mely a magas antioxidáns hatást ötvözi a növényi őssejtek sejtmegújító képességével. Védi a hám és bőr őssejteket a külső környezeti hatásoktól, fokozza azok immunitását, ugyanakkor katalizálóan hat a bőrmegújító folyamatokra.

Mindkét szérumot már megvásárolhatjátok üzletünkben és webáruházunkban» is.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK