Magyar termék nagydíjas a Solanie Szőlő-hialuron sorozat

A Solanie Szőlő-hialuron termékek személyében immáron második alkalommal nyerte el a márka a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet, melyet Szóráth Tamás vehetett át szeptember 3-án, az Országházban.

A Solanie márka magyar kozmetikusok értékeire építő fejlesztési stratégiájának köszönhetően újabb mérföldkőhöz érkezett. Immáron második alkalommal nyerte el a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címét, mely egyértelműen a hazai termékek egyik legrangosabb kitüntetése. A díjazott Solanie Szőlő-hialuron sorozat koncepciójának lelke egy a magyar természeti kincsekre épülő speciális hatóanyag komplex, mely természetes összetevői révén a C-Vitaminnál 20x az E-vitaminnál 50x erősebb antioxidáns hatással rendelkezik. A nemzetközileg is szabadalmaztatott TO Complex fő funkciója a bőrsejtek szabadgyökökkel szembeni védekező mechanizmusának erősítése és fenntartása. A Solanie Szőlő-hialuron termékcsalád Magyar Termék Nagydíját Szóráth Tamás vehette át az Országházban. Az átadáson jelen voltak a termékkoncepció megalkotásában, valamint a termékgyártásban és fejlesztésben részt vett munkatársak is.

Szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, hogy márkahűségével támogatta a sorozat megszületését, illetve kollégáink munkáját, akik a díjátadón nem vehettek részt azonban szorosan együttdolgoztak a termékek megszületéséért. chanizmusának stimulálása, valamint a már elszenvedett károsodások regenerálásában betöltött aktív szerep.

A Solanie Szőlő-hialuron termékcsalád Magyar Termék Nagydíját Szóráth Tamás vehette át az Országházban. Az átadáson jelen voltak a termékkoncepció megalkotásában, valamint a termékgyártásban és fejlesztésben részt vett munkatársak is.

Szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, hogy márkahűségével támogatta a sorozat megszületését, illetve kollégáink munkáját, akik a díjátadón nem vehettek részt azonban szorosan együttdolgoztak a termékek megszületéséért. 

 Rónyai Erika, Dani Richárd, Morvai Dóra, Szóráth Tamás, Csillag Szabina

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK