Limitált Szőlő-hialuron szett a Solanie-tól

Idén szeptemberben a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címét nyerte el a Solanie szőlős sorozata. A márka szépségnagykövetének ajánlásával készült limitált szett pedig rögtön a díjat követően jelent meg, hogy mindenki könnyen kipróbálhassa a különleges termékeket és az egyedülálló hatásmechanizmust. Ismerkedjetek meg vele.

A termékek lelkét egy szabadalmaztatott hatóanyag formula a TO Complex adja, mely a C vitaminnál 20x az E vitaminnál 40x erősebb antioxidáns hatással bír. A flavonoidokra és polifenolokra épülő antioxidáns hatás nem csak védi a sejteket a szabadgyököktől, hanem fokozza azok immunitását a külső behatásokkal szemben.

A Szőlő-hialuron szett 3 termék szinergiájára épül a letisztítástól a befejező ápolásig. A tisztítást a teljesen bőrbarát, organikus szőlővizet tartalmazó habzó lemosóval végezhetjük el, mely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, ugyanakkor erős antioxidáns hatással rendelkezik. Könnyedén puhítja a bőrt , de mégsem szárítja azt a tisztítás során. A táplálást egy könnyű krémgél segíti mely TO Complex-e révén erős antioxidáns hatással bír ugyanakkor multifunkciós emulgense révén fokozza a bőr vízmegkötő képességét, mely a benne található hialuronsavval együtt különleges hidratációnövelést jelent. A szett szemránc krémje a sorozat összes pozitív tulajdonságát hordozza, különlegessége, hogy Mg-Relax hatóanyaga botox-szerű hatást biztosít, mellyel a mimikai ráncok mélységét tudjuk csökkenteni. A limitált szettben megtalálható még egy Ónodi Eszter által dedikált törölköző is, mely különleges relikvia ehhez a speciális sorozathoz.

A terméket limitált számban webshopunkban is megvásárolhatjátok:

Tovább a webshopba >>© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK