Legyen saját Solanie kozmetikád

Várjuk minden Solanie mellett elkötelezett kozmetikus szakember jelentkezését. Referencia szalon programunkkal részese lehetsz csapatunknak, élvezheted a Solanie márka által nyújtott előnyöket és mindezekkel együtt szakmailag is sikeressé válhatsz.

Ha fejedbe vetted, hogy kozmetikád felvirágoztasd és szakmailag is új kihívások elé nézel, akkor nálunk a helyed. Csatlakozz most induló Solanie referencia szalon felhívásunkhoz, mellyel közelebb kerülhetsz szakmai csapatunkhoz, ugyanakkor vállalkozásoddal is új területeket fedezhetsz fel. Nincs más dolgod, mint szakmai feltételeinknek megfelelni és mi máris felöltöztetjük kozmetikád, hogy aztán együttmunkálkodással virágoztassuk fel azt.

Néhány érv, amiért megéri csatlakozni:

  • Speciális vásárlási kedvezmények
  • Csak a referenciaszalonoknak elérhető termékek és csomagok
  • Reklámanyagok a könnyebb értékesítéshez
  • Ingyenes tanfolyami részvétel a referencia programban résztvevő kozmetikusoknak
  • Különleges lehetőség az új Solanie termékek megjelenés előtti kipróbálására
  • Sok-sok egyedi előny, mellyel szalonod segítjük

Referencia szalon programunkról további információkat Valiskó Máriától a maria.valisko@alveola.hu e-mail címen kérhetsz.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK