Lapozd át a Solanie legújabb vevőtájékoztató katalógusát on-line

A folyamatosan frissülő termékkínálatról és megújuló csomagolásokról informálódhatsz a Solanie legújabb vevőtájékoztató katalógusából. Az aktuális termékinformációk és összetételek segítenek a márka minél jobb megismerésében és a termékkínálat elsajátításában is.

Új image katalógussal mutatkoznak be a Solanie új, már megújult termékcsomagolással rendelkező termékei. A divatos külsőt kapó és ezek közül is a dobozba kerülő lakossági termékek a márka könnyebb azonosítását és a kozmetikákba ellátogató vendégeknek történő könnyebb értékesítést teszik lehetővé. Az új katalógusban a frissített termékinformációk mellett a változó összetételekről is szerezhettek információkat, melyek a márka minél inkább bőrbarát összetevőkre épülő fejlesztését célozzák. Számos terméket már SLS, parabén, ásványi olaj, allergén- és színezőanyag-mentes receptúrákkal találtok meg, mely ideális felhasználást biztosít a legérzékenyebb bőrtípusok számára is.

Lapozzátok át a Solanie új katalógusát on-line és ha tetszik kérjétek ingyenes nyomtatott változatát, hogy vendégeitek a legaktuálisabb információkkal találkozzanak szalonotokban.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK