Interjú Ónodi Eszterrel a Solanie szépségnagykövetével

A 2015-ös év után ismét Ónodi Eszter Jászai Mari díjas színésznő lett a Solanie szépségnagykövete. A 2016-os image fotózást követően beszélgettünk Eszterrel, arról, hogy miért fontos számára, hogy magyar kozmetikumokat használjon és hogy a Solanie márka hogyan is vált a kedvencévé az elmúlt évben.

Ónodi Eszter lendületes, ezer arcú színésznő, aki követi a divatot, de vannak dolgok amiben ragaszkodik a hagyományokhoz. A jól bevált dolgokat csak ritkán cseréli újra és a praktikum mellett kiemelten fontosak számára hazájának kincsei is.

Mit jelent Neked, hogy egy termékcsalád arca vagy?
Ez egy nagyon különleges érzés, hiszen ha egy ilyen feladatra választanak ki valakit, akkor nem csak a látható dolgok pl. az arcának a szépsége fontos csak, hanem az egész lénye a kisugárzásával és a képviselt értékekkel együtt minden. Ha valakinek erre van szüksége belőlem az nagyon megtisztelő.

Könnyen meghoztad a döntést?
Nemigen szoktam elfogadni hasonló együttműködésre irányuló megkeresést, de a Solanie esetében már a megismerkedésünk elején éreztem, hogy jól döntök, ha elfogadom. Korábban is használtam már a termékeket, a hatékonyságukról pedig már személyesen is meggyőződtem, így elég gyorsan igent mondtam.

Mi volt a legfontosabb szempont, ami miatt igent mondtál?
Különös öröm számomra, hogy magyar márkáról van szó, magyar szakemberek tudásával fejlesztve. Egy nő életében a szépségápolás a mindennapok része,  egy  kiváló bőrápoló pedig elixír, testi lelki fiatalságának megőrzésében. A Solanie egy olyan termékcsalád amely minden korosztálynak, minden életkorban segít ebben. 

Mi az ami a legfontosabb Neked egy arcápoló terméknél?
Egyértelműen a természetesség, hogy minél kevesebb mesterséges anyagot, tartósítószert tartalmazzon. A Solanie újdonságai például már mind mind parabénmentesek. Ezen kívül fontos a hatékonyság is, szeretem a kombinált hatású, 2 in 1 vagy 3 in 1-ben termékeket. 

A kedvenc Solanie termékeidről már többször kérdeztünk, most mi az aktuális szerelmed?
A Micellás arclemosó egyértelműen a favorit, valamint továbbra is az Olivás testradírt és a Szőlő-hialuron sorozatot használom én is a mindennapokban.

Az Argán után a szőlős sorozat 2015-ben Magyar Termék Nagydíjas lett. Befolyásol a döntéseidben, hogy egy termékcsalád minőségét, termékkoncepcióját kiemelt elismeréssel illetik? 
Az ilyen jellegű díjak mindenképpen fontos visszacsatolások egy döntés helyességéről. Megerősítik az embert abban, hogy ami mellett letette a voksát, az tényleg jó. Külön öröm számomra, hogy két éve vagyok a Solanie szépségnagykövete, és immáron két Magyar Termék Nagydíja is van a márkának.

A Solanie márka sok meglepetést tartogat erre az évre, a Te pályafutásodban is hasonlóan sok feladat várható idén, mint a tavalyi évben volt?
Azt gondolom, hogy igen. Jelenleg a Katona József Színházban próbálok, és kilátásban van egy nagyobb volumenű forgatás is.

 

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK